Låneförmedlaren Advisa hjälper dig låna pengar billigt

Advisa hjälper dig låna billigt

Låna billigt med hjälp av låneförmedlaren Advisa. Allt fler vänder sig till en låneförmedlare när det är dags att hitta ett billigt privatlån. En riktigt bra fördel med att ansöka om lån via låneförmedlare är att du kan få låneförslag från flera banker och långivare genom 1 ansökan. Advisa grundades redan år 2011 och kan idag ses som en av de största aktörerna i branschen när det kommer till förmedling av smidiga privatlån utan säkerhet.

Advisa privatlån

Advisa förmedlar privatlån på belopp mellan 5000 och 600 000 kr. Löptiderna på dessa lån är från 1 år upp till 15 år. Detta betyder att du kan vända dig till Advisa, oavsett om du är i behov av ett litet lån i väntan på löningsdagen, eller ett stort lån för att finansiera ett köp av husvagn, ny bil utan kontantinsats, motorbåt eller någonting annat som kräver lite mer pengar.

Att ansöka om privatlån genom Advisa är kostnadsfritt och enkelt. Du börjar med att fylla i hur mycket du är intresserad av att låna och önskad lånetid. I ansökan ska du även fylla i dina personuppgifter. Här kan du också fylla i om du har en medsökande. Att vara två på ett privatlån ger ofta lite lägre ränta och också goda möjlighet till bättre villkor.

Efter att du klickat iväg din ansökan kan du luta dig tillbaka i fåtöljen och vänta på låneerbjudandena medans låneförmedlaren gör jobbet med att kontakta alla de olika banker och långivare som de har ett samarbete med.

Advisa

När du ansöker om nytt lån genom Advisa brukar det inte ta många minuter innan du får dina första låneförslag. En rekommendation brukar dock vara att vänta i upp till 24 timmar innan du bestämmer dig. Detta för att din ansökan ska vara helt färdigbehandlad och att alla banker Advisa jobbar med fått möjlighet att ge dig sitt bästa erbjudande.

Advisa samarbetar med en stor mängd banker och kreditbolag

Vilka banker har Advisa samarbete med?

Vilka banker jämför Advisa? Många människor vill veta vilka banker Advisa har ett samarbete med. Denna låneförmedlare har i skrivande stund (år 2019) ett samarbete med följande banker och kreditgivare: Aasa Kredit, Avida, Balanzia, Bank Norwegian, Bluestep, Brocc, BYAX, Collector, Credento, Credway, Forex, Goodcash, ICA-banken, Ikano Bank, Komplett Bank, Konsumentkredit, Lendify, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, Moank, MoneyGo, Nordnet Bank, Resurs Bank, re:member, Santander Consumener Bank, SEB, Sevenday Finans, Swedbank & Wasa Kredit.

Vem kan låna genom Advisa?

Vilka krav ställer Advisa på den som är intresserad av att låna? Grundkraven för att få låna pengar via Advisa är följande:

  • Du som ansöker ska vara minst 18 år gammal.
  • Du ska ha en fast månadsinkomst på minst 10 000 kr.
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Advisa tar, precis som alla andra låneförmedlare, alltid en kreditupplysning i samband med ansökan för att säkerställa att grundkraven är uppfyllda.

Vanliga frågor om Advisa

Hur lång tid tar det tills lånet betalas ut?
Utbetalningen av lånet sker olika snabbt beroende på vilken bank eller långivare det handlar om. Normalt sett kan du räkna med att det tar 1-3 arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt konto från det att du signerat lånehandlingarna.

Går det att betala av lån i förtid?
Alla privatlån som Advisa förmedlar har fri amorteringsrätt. Detta betyder att du kan när som helst betala av mer på lånet eller till och med lösa in privatlånet helt och hållet, om du så önskar.