Låneförmedlaren Advisa hjälper dig att låna pengar billigt och enkelt

Advisa hjälper dig låna billigt

Låna pengar billigt och snabbt till det du behöver med hjälp av låneförmedlaren Advisa. Allt fler vänder sig till en låneförmedlare när det är dags att hitta ett billigt privatlån. En riktigt bra fördel med att ansöka om lån via en låneförmedlare är att du kan få låneförslag från flera banker och långivare genom 1 ansökan. Advisa grundades redan år 2011 och kan idag ses som en av de största aktörerna i branschen när det kommer till förmedling av smidiga privatlån utan säkerhet.

Advisa privatlån

Hur fungerar Advisas populära lånetjänst? Advisa förmedlar privatlån på belopp mellan 5000 och 600 000 kr. Löptiderna på dessa lån är från 1 år upp till 20 år. Detta betyder att du kan vända dig till Advisa, oavsett om du är i behov av ett litet lån i väntan på löningsdagen, eller ett stort lån för att finansiera ett köp av husvagn, ny bil utan kontantinsats, motorbåt eller någonting annat som kräver lite mer pengar.

Att ansöka om privatlån genom Advisa är kostnadsfritt och enkelt. Du börjar med att fylla i hur mycket du är intresserad av att låna och önskad lånetid. I ansökan ska du även fylla i dina personuppgifter. Här kan du också fylla i om du har en medsökande. Att vara två på ett privatlån ger ofta lägre ränta och också goda möjlighet till bättre villkor.

Efter att du klickat iväg din ansökan kan du luta dig tillbaka i fåtöljen och vänta på låneerbjudandena medan låneförmedlaren gör jobbet med att kontakta alla de olika banker och långivare som de har ett samarbete med.

Ansök om privatlån via Advisa och låt långivarna konkurrera om dig

När du ansöker om nytt privatlån genom Advisa brukar det inte ta många minuter innan du får dina första låneförslag. En rekommendation brukar dock vara att vänta i upp till 24 timmar innan du bestämmer dig för att tacka ja till ett erbjudande. Detta för att din ansökan ska vara helt färdigbehandlad och att alla banker och långivare Advisa jobbar med fått möjlighet att ge dig sitt bästa erbjudande. Kontakta Advisa idag för att lära dig mer om hur du kan låna pengar billigt.

Advisa samarbetar med en stor mängd svenska banker och kreditbolag

Slå ihop lån och krediter med ett hopbakslån

Låneförmedlaren Advisa kan också hjälpa dig att få ordning på dina kostnader för befintliga lån och krediter. Om du idag har många lån med dyra räntor och avgifter, till exempel snabblån och liknande, är det i regel alltid en bra idé att försöka bli av med dessa så snabbt som möjligt. Det finns mycket positivt med att slå ihop tidigare lån och krediter till ett hopbakslån.

När du ersätter dina tidigare lån med ett hopbakslån får du allt samlat på en månadsfaktura. Med andra ord - i slutet av månaden behöver du endast fokusera på en faktura som inkluderar alla de tidigare lånen. Detta brukar betyda att du sparar tid och får en mycket bättre överblick över din ekonomi.

Även om tid är något som många människor värdesätter högt, så är de allra flesta ändå främst intresserade av ett hopbakslån för att det är ett otroligt effektivt sätt att få ordning på kostnaderna. Hur mycket du kan spara om du slår ihop dina tidigare lån till ett hopbakslån är på förhand svårt att ge svar på. Vilken ränta du kommer att bli erbjuden på hopbakslånet hänger nämligen mycket ihop med din kreditvärdighet.

Visar kreditupplysningen (något som alla långivare tar i samband med att du ansöker om lån) att du har en trygg anställning, hög årsinkomst och är fri från betalningsanmärkningar är chanserna riktigt goda att du kommer att bli erbjuden en riktigt låg ränta, kanske ett hopbakslån med en nominell årsränta någonstans mellan 3 och 6%. De flesta skulle nog se detta som en riktigt bra ränta, särskilt när det är frågan om lån utan krav på säkerhet.

Har du sedan tidigare ett par betalningsanmärkningar och inte har möjlighet att kompensera för detta genom att ansöka ihop med en medlåntagare kommer du troligtvis inte bli erbjuden någon toppen ränta.

Detta betyder dock inte att ett hopbakslån inte skulle vara intressant ändå. Har du till exempel idag stora problem med att månadskostnaden är på tok för hög kan du snabbt och enkelt få ned denna genom att välja ett hopbakslån med längre löptid. Klicka här för att läsa mer om hur hopbakslån utan säkerhet fungerar.

Vilka banker har Advisa samarbete med?

Vilka banker i Sverige jämför Advisa? Många människor vill veta vilka banker och andra långivare låneförmedlaren Advisa har ett samarbete med.

Denna låneförmedlare har i skrivande stund (år 2023) ett samarbete med bland annat följande banker och kreditgivare: Aasa Kredit, Avida, Balanzia, Bank Norwegian, Bluestep, Brocc, BYAX, Collector, Credento, Credway, Forex, Goodcash, ICA-banken, Ikano Bank, Komplett Bank, Konsumentkredit, Lendify, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, Moank, MoneyGo, Nordnet Bank, Resurs Bank, re:member, Santander Consumener Bank, SEB, Sevenday Finans, Swedbank & Wasa Kredit.

Vem kan låna pengar genom Advisa?

Vilka krav ställer Advisa på den som är intresserad av att jämföra och teckna lån? Grundkraven för att få låna pengar via Advisa är följande:

  • Du som ansöker ska vara minst 18 år gammal.
  • Du ska ha en fast månadsinkomst på minst 10 000 kr.
  • Inga obetalda skulder hos Kronofogden.

Advisa tar precis som alla andra låneförmedlare på marknaden alltid en kreditupplysning, en så kallad UC, i samband med att ansökan behandlas för att säkerställa att grundkraven är uppfyllda.

Kan jag vända mig till Advisa om jag har en betalningsanmärkning sedan tidigare?

Du är välkommen att ansöka och jämföra lån via Advisa även om du skulle ha en eller flera betalningsanmärkningar sedan tidigare, så länge du inte har ett aktivt skuldkonto, det vill säga en obetald skuld till Kronofogden.

Vill du öka dina chanser till att få flera låneerbjudanden kan det vara en bra idé att kolla om du har någon i din närhet som kan tänka sig ställa upp som medsökande. Detta är något som i regel alltid brukar leda till fler svar och bättre låneerbjudanden.

Vanliga frågor om Advisa

Hur lång tid tar det tills det nya lånet betalas ut?
Utbetalningen av lånet sker olika snabbt beroende på vilken bank eller långivare det handlar om. Normalt sett kan du räkna med att det tar cirka 1-3 arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt konto från det att du signerat lånehandlingarna.

Går det att betala av lån i förtid?
Alla privatlån som Advisa förmedlar har fri amorteringsrätt. Detta betyder att du kan när som helst betala av mer på lånet eller till och med lösa in privatlånet helt och hållet, om du så önskar.