Axo Finans hjälper dig att enkelt jämföra privatlån

Axo Finans hittar bästa privatlånet för dig

Axo Finans är en välkänd och trygg låneförmedlare som funnits i Sverige sedan år 2009. Genom denna låneförmedlare kan du enkelt, kostnadsfritt och relativt snabbt jämföra en stor mängd olika privatlån för att hitta privatlånet som motsvarar dina behov och önskemål bäst.

Axo Finans privatlån

Genom låneförmedlaren Axo Finans kan du ansöka om privatlån på belopp mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Återbetalningstiderna på dessa lån är från 1 år upp till 20 år. Hur lång återbetalningstid du önskar på ditt lån kan du välja i samband med att du fyller i en ansökan. Räntorna på lånen som Axo Finans förmedlar sätts ofta individuellt utifrån låntagarens ekonomiska situation. Precis som alla andra stora låneförmedlare i Sverige tar Axo Finans sin kreditupplysning hos UC.

Axo Finans privatlån

Låna pengar till vad du vill genom Axo Finans och öka dina chanser till låg ränta. Att ansöka om nytt lån är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något. Det är också bra känna till att du bedöms av långivarna på precis samma sätt som om du själv hade vänt dig direkt till banken eller långivaren. Med andra ord - det tillkommer inga som helst extra kostnader eller räntepåslag när du använder dig av Axo Finans jämförelsetjänst.

Vem kan låna genom Axo Finans?

Vem kan låna pengar genom låneförmedlaren Axo Finans? Grundkraven för ett lån via Axo Finans är att man fyllt 18 år, är folkbokförd i Sverige och kan uppvisa en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Axo Finans accepterar betalningsanmärkningar (precis som många andra stora låneförmedlare som till exempel Lendo och Advisa).

Vilka banker har Axo Finans samarbete med?

Vilka banker samarbetar Axo Finans med är det många som undrar. Axo Finans samarbetar med ett stort och brett urval av banker och andra kreditgivare på den svenska lånemarknaden.

Axo Finans har i skrivande stund (år 2019) ett samarbete med bl.a: Avida Finans, Bank Norwegian, Bluestep Bank, Collector Bank, Forex Bank, Frogtail, Lendify, Marginalen Bank, Nordax Bank, Santander Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi och Wasa Kredit.

Hur snabbt får man svar på ansökan?

När man skickar en ansökan om privatlån genom Axo Finans behöver man inte vänta speciellt länge på svar. Många av bankerna Axo Finans samarbetar kommer vanligtvis med ett erbjudande redan inom en timme eller två från det att en ansökan skickats in.

Det kan dock finnas ett mindre antal långivare som behöver längre tid på sig att svara. Generellt sett kan man räkna med att en ansökan blir helt färdigbehandlad inom 24 timmar.

Kan jag vända mig till Axo Finans när jag vill låna till husvagn?

Att man väljer att teckna ett privatlån för att finansiera ett köp av en husvagn är inte någonting ovanligt, speciellt om det är en begagnad husvagn man spanat efter.

Någonting många uppskattar med att finansiera ett husvagnsköp med hjälp av ett privatlån är att man inte behöver tänka på kontantinsatsen (20%), vilket ofta är ett krav när man ansöker om ett "traditionellt" husvagnslån.

Hos Axo Finans är du välkommen att ansöka (förutsatt att uppfyller grundkraven) om lån på belopp upp till 600 000 kr och vad du vill använda lånet till är något du själv får bestämma.

Baka ihop lånen genom Axo Finans

Har man sedan tidigare samlat på sig flera dyra lån och vill reducera sina räntekostnader kan det vara intressant att fundera på om man ska baka ihop lånen till ett nytt lån där villkoren är bra mycket bättre.

Att baka ihop är inte svårt eller krångligt. Man tecknar helt enkelt ett nytt lån och ser sedan till att lösa in de gamla lånen med det nya lånet. För att det ska löna sig så är det så klart viktigt att det nya lånet kommer med en bra ränta och det är här Axo Finans stiger in i bilden.

Låneförmedlaren Axo Finans samarbetar idag med en lång rad banker som är kända för att kunna erbjuda riktigt bra räntor och villkor på hopbakslån utan säkerhet.

När man skickar en låneförfrågan genom Axo Finans behöver man inte heller oroa sig för att ens kreditvärdighet ska ta skada eftersom Axo Finans ser till att alla de olika bankerna och långivarna ansökan når ut till får dela på och en samma UC (kreditupplysning).