Axo Finans hjälper dig att enkelt jämföra privatlån

Axo Finans hittar bästa privatlånet för dig

Axo Finans är en välkänd och trygg låneförmedlare som funnits i Sverige sedan år 2009. Genom denna låneförmedlare kan du enkelt och relativt snabbt jämföra en stor mängd olika privatlån för att hitta privatlånet som motsvarar dina behov och önskemål bäst.

Axo Finans privatlån

Genom låneförmedlaren Axo Finans kan du ansöka om privatlån på belopp mellan 10 000 kr och 600 000 kr. Återbetalningstiderna på dessa lån är från 1 år upp till 15 år. Hur lång återbetalningstid du önskar på ditt lån kan du välja i samband med ansökan. Räntorna på lånen som Axo Finans förmedlar sätts ofta individuellt utifrån låntagarens ekonomiska situation. Precis som alla andra stora låneförmedlare i Sverige tar Axo Finans sin kreditupplysning hos UC.

Axo Finans  privatlån

Låna genom Axo Finans och öka dina chanser till låg ränta. Att ansöka om nytt lån är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något. Det är också bra känna till att du bedöms av långivarna på precis samma sätt som om du själv hade vänt dig direkt till banken eller långivaren. Med andra ord - det tillkommer inga som helst extra kostnader eller räntepåslag när du använder dig av en låneförmedlare.

Vem kan låna genom Axo Finans?

Vem kan låna pengar genom Axo Finans? Grundkraven för ett lån är att du fyllt 20 år och kan uppvisa en årsinkomst på minst 120 000 kr. Har du en betalningsanmärkning blir det svårt att få ett lån beviljat genom Axo Finans. Har du en eller flera anmärkningar rekommenderar vi dig i stället att göra en ansökan genom låneförmedlaren Lendo eller Advisa.

Vilka banker har Axo Finans samarbete med?

Vilka banker samarbetar Axo Finans med är det många som undrar. Axo Finans samarbetar med ett stort och brett urval av banker och andra kreditgivare. Denna låneförmedlare har i skrivande stund (år 2019) ett samarbete med bl.a: Avida Finans, Bank Norwegian, Bluestep Bank, Collector Bank, Forex Bank, Frogtail, Lendify, Marginalen Bank, Nordax Bank, Santander Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi och Wasa Kredit.

Vanliga frågor om Axo Finans

Vill du veta mer? Här nedan har vi sammanställt en del vanliga frågor om låneförmedlaren Axo Finans.

Hur snabbt får man svar på ansökan?
Många banker och långivare kommer med ett erbjudande redan inom en timme från det att ansökan skickats, medans andra tar längre tid på sig. Generellt sett kan du räkna med att din ansökan är helt färdigbehandlad efter 24 timmar.

Hur länge är ett låneerbjudande giltigt?
Låneerbjudande är giltiga i 30 dagar. Detta betyder att du i lugn och ro kan fundera vad som passar dig bäst.