Med ett privatlån från Bank Norwegian har du möjlighet att låna upp till 600 000 kr utan säkerhet

Bank Norwegian låter dig låna pengar snabbt

Har du tidigare hört talas om Bank Norwegian? Många känner idag till flygbolaget Norwegian, men inte alla vet om att det även finns en utmärkt bank som heter Norwegian. Denna norska bank startade sin verksamhet i Sverige år 2013 och har tack vare moderna lösningar, smidiga och snabba lånetjänster blivit ett av de populäraste valen för människor som letar snabba privatlån online.

Bank Norwegian privatlån

Hur fungerar det med privatlån hos Bank Norwegian? Denna bank erbjuder mycket smidiga och snabba privatlån på belopp mellan 5000-600 000 kr. Löptiderna på lånen är mellan 1-15 år och räntan är alltid individuell, f.n 4,99% - 22,99%. De exakta villkoren för lånet bestäms alltid först efter att en kreditprövning gjorts. Privatlånen hos Bank Norwegian är så kallade lån utan säkerhet (blancolån). Detta betyder att du ej behöver lägga någonting av värde i pant, exempelvis en bostad eller bil, för att bli beviljad ett lån.

Låna pengar utan säkerhet hos Bank Norwegian

Vissa använder Bank Norwegians privatlån för att bygga en ny altan, medan andra använder lånen för att finansiera köp av ny vattenskoter. Vad du vill använda lånet till är helt upp till dig att bestämma. Du behöver varken innan eller efter låneprocessen ange vad du tänkt använda pengarna till, Bank Norwegian litar på ditt omdöme! Många människor passar även på att använda Bank Norwegian för att samla dyra smålån, avbetalningsköp och krediter man har sedan tidigare. Tack vare detta hjälper denna bank varje år en stor mängd svenskar att sänka sina kostnader för dyra lån och krediter på ett mycket effektivt sätt.

Varför välja Bank Norwegian när jag vill låna pengar?

Bank Norwegian bra eller dåligt? Varför ska jag välja Bank Norwegian när jag vill låna pengar utan säkerhet? Denna bank erbjuder privatlån upp till 600 000 kr, vilket är ett av de absolut högsta beloppen på privatlån i Sverige.

Det är också rätt fantastiskt att man omedelbart får svar på sin låneansökan och att hela processen med lånet kan fullföras elektronisk via bankens hemsida.

Krav för att få låna hos Bank Norwegian

Vem kan låna pengar hos Bank Norwegian? De grundläggande kraven för att få ett privatlån beviljat hos denna långivare är följande:

  • Du ska ha fyllt 23 år.
  • Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste 36 månaderna.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Utöver dessa krav, så gör banken även en sedvanlig kreditprövning innan de kan ge dig ett erbjudande om privatlån.

Är jag välkommen att ansöka om jag råkar ha betalningsanmärkningar?

Bank Norwegian accepterar inte betalningsanmärkningar. Med andra ord är Bank Norwegian inte rätt bank för dig som har en eller flera anmärkningar sedan tidigare.

Med detta sagt är det bra att känna till att det idag faktiskt finns flera andra långivare på marknaden som inte har en lika strikt syn på betalningsanmärkningar som Bank Norwegian. Ett bra tips för dig som vill låna pengar trots anmärkningar är att kolla med en låneförmedlare.

Sambla och Advisa är två exempel på stora aktörer (förmedlare av privatlån) som kan hjälpa dig att hitta långivare som accepterar kunder med tidigare betalningsanmärkningar i registret.

Samla alla lån hos Bank Norwegian

Vill du samla alla lån och krediter på ett ställe till ett enda lån? Hos Bank Norwegian är det möjligt att samla lån och krediter på belopp upp till 600 000 kr.

Bank Norwegian använder själva uttrycket "skuldfinansiering" för att beskriva dessa lån. När du samlar dina dyra lån hos denna långivare kan du generellt räkna med att månadskostnaden för lånen blir lägre (i vissa fall till och med bra mycket lägre).

Vanliga frågor om Bank Norwegian

Här nedan har vi sammanställt en del vanliga frågor som vi vet ofta uppstår när man har funderingar på ett ta ett privatlån hos en ny bank man inte är så bekant med sedan tidigare.

Behöver man skicka in några dokument när man ska ta lån?
Det kan hända att Bank Norwegian frågar efter en lönespecifikationen eller den senaste inkomstdeklarationen i samband med ansökan. En förfrågan om detta får du då via e-post.

Går det att förlänga återbetalningstiden på ett privatlån?
Hos Bank Norwegian finns det möjlighet att förlänga ett privatlån förutsatt att man inte ligger efter med någon betalning.

Hur signeras låneavtalet?
Hos Bank Norwegian signerar du låneavtalet elektroniskt via BankID eller e-legitimation. BankID är något som de flesta banker idag erbjuder sina kunder.