Låna pengar till båtköp

Båtlån - Låna till båt

Funderar du på att eventuellt köpa en ny båt? Eller har du kanske redan tagit beslutet och börjat spana efter båtar till salu som verkar intressanta? Oavsett hur långt du kommit i dina planer på att bli båtägare behöver du nästan alltid också ägna en stund åt att fundera över hur du ska finansiera båtköpet. Att köpa båt, oavsett om den är ny eller begagnad, är sällan en billig affär och det är därför rätt vanligt att människor behöver ta ett båtlån för att uppfylla båtdrömmarna.

Hitta bästa båtlånet via låneförmedlare

Hur hittar jag ett båtlån med låg ränta? Hur hittar jag bästa båtlånet? Den som ska ta lån för att köpa båt kan varje år spara tusentals kronor på att välja rätt långivare. Om du enkelt och samtidigt mycket smidigt vill jämföra en stor mängd lån som kan användas för att finansiera ett båtköp är vårt bästa tips att du använder dig av en låneförmedlare som specialiserat sig på att jämföra privatlån. Med hjälp av en låneförmedlare blir det betydligt enklare att hitta det bästa båtlånet, plus att du sparar en massa tid.

En annan mycket viktig anledning till att använda sig av en låneförmedlare när man letar billiga båtlån är att det bara görs en enda kreditupplysning. Detta är viktigt då ett stort antal kreditupplysningar gjorda under en kort period sänker din kreditvärdighet i bankens ögon.

Lendo båtlån

Använd Lendos smarta tjänster när du är intresserad av att låna till båt med bra ränta. Här kan du jämföra privatlån på upp till 600 000 kronor. Lendo gör det verkligen lätt att jämföra räntor samt lånevillkor från en stor mängd långivare och det bästa av allt är att din ansökan är helt kostnadsfri!

Kort om låneförmedlaren Lendo:

  • Din ansökan om ett båtlån utan säkerhet når ut till en stor mängd banker och långivare samtidigt.
  • Stor och trygg aktör (Lendo är en del av Schibstedtkoncernen).
  • Endast en kreditupplysning (UC).
  • Lendo är en låneförmedlare med toppbetyg på Trustpilot.
  • Du är välkommen att ansöka trots en eller flera anmärkningar. Flera av Lendos långivare beviljar lån trots betalningsanmärkningar.
  • Helt kostnadsfritt att använda vare sig du är befintlig eller ny kund hos Lendo.
  • Ansökan är inte bindande, du måste alltid själv göra ett aktivt val om du vill gå vidare med ett låneförslag.

Hos Lendo lånar du till båten tryggt och säkert! Denna låneförmedlare samarbetar enbart med seriösa långivare. Lendo och samtliga av deras lånepartners står under Finansinspektionens tillsyn.

Segling i solnedgång

Båtlån utan kontantinsats

Många människor, unga som gamla, är intresserade av att finansiera båtköpet med ett privatlån. Det kan finnas flera anledningar till varför ett privatlån kan kännas så otroligt lockande när man har planer på att köpa en båt, men det vanligaste är troligtvis för att det inte ställs några som helst krav på en kontantinsats. Ett privatlån kan därför ses som det perfekta lånet för alla som letar båtlån utan kontantinsats.

Låna till båt hos Komplett Bank

Kan ett privatlån från Komplett Bank vara något? Komplett Bank erbjuder privatlån utan säkerhet på upp till 500 000 kr och återbetalningstiden är mellan 1-15 år beroende på storlek. Räntan på dessa lån startar från 4,90% vilket är rätt bra med tanke på att det är frågan om lån det inte ställs krav på säkerhet, det vill säga ett lån där du inte behöver lägga någonting av värde i pant.

Kort om Komplett Banks privatlån:

✅ Du kan låna till ny eller begagnad båt (lånebelopp 10 000-500 000 kr ).
✅ Ingen som helst kontantinsats krävs, ett privatlån skulle därför också kunna beskrivas som ett båtlån utan krav på kontantinsats.
✅ Förmånlig nominell ränta som alltid är någonstans mellan 4,9% och 19,9% (räntesättningen är individuell), för att se vilken ränta just du kan få behöver du påbörja en ansökan.

Vem kan ansöka om lån hos Komplett Bank?

De grundläggande kraven för att få ett lån till ett båtköp hos Komplett Bank är att du:

  • Fyllt 20 år.
  • Har en inkomst från arbete eller pension.
  • Saknar betalningsanmärkningar.

Utöver de grundläggande kraven ovan görs det alltid även en sedvanlig kreditprövning.