Hos Brocc lånar du utan dyra mellanhänder

Låna med bra ränta och villkor hos Brocc

Brocc gör det möjligt för privatpersoner att låna pengar av andra privatpersoner. Brocc (tidigare känt som Sparlån) lanserade år 2016 en digital marknadsplats på nätet där privatpersoner kan låna av andra privatpersoner utan bankens inblandning. Man kapar helt enkelt dyra mellanhänder. Detta brukar betyda bra räntor och villkor, både för låntagaren och för den som är intresserad av att låna ut pengar.

Brocc privatlån

Peer-to-peer långivaren Brocc erbjuder privatlån utan säkerhet med bra låneränta (ränta med start från från 3,95&) och schyssta villkor. Det är möjligt att låna upp till 350 000 kr och den maximala lånetiden du kan ansöka om är 10 år.

Låna pengar hos Brocc

Det tar det inte många minuter att fylla i en ansökan och du får svar direkt. Brocc fixar allt jobb med att matcha din låneansökan med privatpersoner som vill låna ut och du behöver inte vänta särskilt länge på att lånet ska bli utbetalt. Ofta får du in pengarna på kontot redan dagen efter (nästa vardag).

Vilka krav ställer Brocc på den som vill låna?

Vilka är grundkraven för ett lån hos Brocc? För att bli godkänd för ett lån krävs följande:

  • Du måste ha fyllt 20 år vid ansökningstillfället.
  • Fast inkomst.
  • Skriven i Sverige sedan minst tre år.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Brocc tar en kreditupplysning hos UC i samband med ansökan.

Baka ihop dina befintliga lån hos Brocc

Vill du sänka dina räntekostnader genom att baka ihop befintliga lån? Det finns helt klart roligare saker att lägga pengarna på än höga räntor. Många har noterat att det brukar löna sig ekonomiskt att baka ihop smålån, krediter, dyra avbetalningsköp och liknande till ett enda lån. Hos Brocc är du välkommen att baka ihop lån upp till 350 000 kr och ingen säkerhet krävs.

När du ansöker om nytt lån hos Brocc är det till stor del din kreditvärdighet som styr vilken ränta du kommer att bli erbjuden. Detta är en bra anledning till att fundera om man ska ha en medlåntagare. Det kan till exempel vara en make, maka, sambo, eller kanske till och med en nära släkting. Om du har möjlighet att ansöka tillsammans med en kreditvärdig medlåntagare har det ofta en mycket positiv inverkan på räntan.