Hos Bynk är det möjligt att låna upp till 300 000 kr och du får svar direkt

Bynk

Låna pengar utan säkerhet och med bra villkor hos Bynk. Har du planer på att ta lån till vattenskoter, renovera ett gammalt kök, baka ihop dyra lån eller vill du göra någonting helt annat med pengarna? Hos Bynk kan du låna upp till 300 000 kronor (utan säkerhet) till vad du vill.

Bynka fritt

Intresserad av ett ränte- och kostnadsfritt lån? Bynka fritt är en otroligt populär kampanj som går ut på att om du inom 14 dagar betalar tillbaka ditt lån, så bjuder Bynk på både räntekostnader och avgifter. Detta betyder att lånet blir helt kostnadsfritt. Bynka fritt gäller oavsett hur litet eller stort lån du ansöker om. Besök Bynk idag och läs mer om hur Bynka fritt fungerar.

Bynk privatlån

Vad kan jag teckna för lån hos Bynk? Långivaren Bynk erbjuder privatlån (utan säkerhet) på belopp mellan 10 000 kr och 300 000 kr med en återbetalningtid på 3-12 år.

Låna pengar hos Bynk

Att ansöka om ett privatlån hos Bynk går otroligt snabbt. Att fylla i en ansökan på Bynks hemsida tar vanligtvis inte mer än 2 minuter och du får svar direkt. För att komma igång med en ansökan behöver du ha ett giltigt BankID.

Bynk ränta

Den nominella årsräntan på ett privatlån hos Bynk hamnar någonstans mellan 3,95–19,95%. Bynk använder sig av så kallad individuell räntesättning, precis som många andra långivare som fokuserar på privatlån. Detta betyder att man måste få iväg en ansökan för att få veta vilken ränta långivaren kan tänka sig erbjuda en.

Den lägsta möjliga räntan man kan bli erbjuden hos Bynk är 3,95%. Detta är en riktigt bra låneränta om man jämför med t.ex Bank Norwegian där den nominella räntan startar på 6,99% (effektiv ränta 7,20%).

Bynk utbetalning

Hur fungerar det med utbetalningar hos Bynk? Har du blivit beviljad ett lån hos Bynk behöver du inte vänta särskilt länge på pengarna. I de flesta fall blir lånet utbetalt till ditt bankkonto inom 1-2 arbetsdagar.

De få gånger det tar lite längre tid att få pengarna in på kontot är om Bynk behöver någon kompletterande information ifrån dig.

Möjlighet att ändra din månadskostnad och återbetalningstid när som helst

Någonting många människor stort uppskattar med att låna pengar hos Bynk är att det enkelt går att ändra på månadskostnaden och återbetalningstiden efter behov.

Viktigt att komma ihåg dock att ju längre återbetalningstid man väljer på sitt lån, desto mer kommer man att behöva betala i räntekostnader.

Hos Bynk får du upp till fyra betalfria månader varje år

Kanske har du noterat att allt fler långivare idag erbjuder sina kunder en eller till och med två betalfria månader per år. När du har ett privatlån hos Bynk kan du få upp till fyra stycken betalfria månader per kalenderår.

En betalfri månad kan vara något man ibland känner att man behöver när semestermånaden eller julen börjar närma sig och man vet att man kommer ha mycket extra utgifter.

En betalfri månad kan också vara intressant om någonting oförutsett skulle ske. Det kan handla om att frysen gått sönder eller att växellådan till bilen börjat krångla.

Då kan man tillfälligt pausa återbetalningen av sitt privatlån och lägga pengarna på att få ett akut problem fixat utan att behöva oroa sig för att man ska åka på dyra förseningsavgifter.

Hos Bynk kan du betala av mer på ditt lån precis när du önskar

Ibland händer det att man får lite extra pengar över. Det kan t.ex handla om att fått tillbaka lite mer än man trodde på skatten eller att man vunnit en slant på hästarna. Då kan det kännas riktigt bra att betala in mer på sitt privatlån.

När du är kund hos Bynk kan du betala av mer på ditt privatlån precis när du önskar, utan att behöva oroa dig för att några tråkiga extra avgifter ska tillkomma.

Baka ihop lån hos Bynk

Baka ihop dina dyra lån och krediter till ett nytt lån med lägre ränta hos Bynk. Om du dragit på dig ett flertal lån där räntorna och avgifterna känns orimligt höga kan det vara ett smart drag att undersöka om du kan baka ihop allt till ett nytt lån.

Att baka ihop flera lån till ett brukar inte enbart betyda att man sänker sina lånekostnader, i många fall får man också en mycket bättre kontroll och översikt över sin ekonomi.