Låneförmedlaren Direkto hjälper sina kunder att hitta billiga privatlån för livets alla stunder

Direkto hjälper dig låna pengar med låg ränta

Vill du låna pengar med låg ränta? Detta är precis det Direkto kan hjälpa dig med. Denna låneförmedlare hjälper varje år en stor mängd kunder att hitta billiga privatlån och låna till låg ränta. Det finns idag låneförmedlare som jämför flera olika typer av lån och ibland kan man även få hjälp med att jämföra försäkringar eller kreditkort, men hos Direkto är målsättningen mycket tydlig - denna låneförmedlare vill vara bäst på privatlån med låg ränta och privatlån är därför det enda Direkto förmedlar.

Direkto privatlån

Direkto förmedlar privatlån på belopp mellan 10000 och 500 000 kr. Dessa lån har en återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Den effektiva räntan för en majoritet av Direktos kunder hamnar någonstans mellan 3% och 10% vilket är rätt bra då det är frågan om privatlån, det vill säga lån utan säkerhet.

Direkto

Frågor och svar om Direkto

Vill du veta mer? Här nedan hittar du frågor och svar om låneförmedlaren Direkto.

Kostar det något att ansöka om lån?

Att ansöka om lån via Direkto är kostnadsfritt. Det är också bra känna till att en ansökan är inte bindande, utan du behöver själv alltid göra ett aktivt val om du vill gå vidare med ett dina presenterade låneförslag. Om du väljer att inte gå vidare med dina låneförslag tillkommer det inte några som helst kostnader. Tjänsten som erbjuds är med andra ord helt kostnadsfri för dig att använda och utan vidare förpliktelser.

Kan jag låna trots betalningsanmärkningar?

Direkto kan hjälpa dig med lån trots en eller flera betalningsanmärkningar. Kravet är dock att din nuvarande månadslön ska vara över 12000 kr (gärna helst över 15000 kr). Ett annat krav är att du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett samlat belopp om 50 000 kr och att samtliga anmärkningar är minst 6 månader gamla (enligt UC).