Låneförmedlaren Direkto hjälper sina kunder att hitta billiga privatlån för livets alla stunder

Direkto

Vill du låna pengar med låg ränta och bra lånevillkor? Detta är precis det Direkto kan hjälpa dig med. Denna låneförmedlare hjälper varje år en stor mängd kunder att snabbt hitta billiga privatlån. Det finns idag låneförmedlare som jämför flera olika typer av lån och ibland kan man även få hjälp med att jämföra försäkringar eller kreditkort. Hos Direkto är dock målsättningen mycket tydlig - denna låneförmedlare vill vara bäst i Sverige på privatlån utan krav på säkerhet och privatlån är därför det enda Direkto förmedlar.

Direkto privatlån

Direkto förmedlar privatlån på belopp mellan 10000 och 500 000 kr. Dessa lån har en återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Den effektiva räntan för en majoritet av Direktos kunder hamnar någonstans mellan 3% och 10%, vilket är rätt bra då det är frågan om privatlån, det vill säga lån utan krav på säkerhet.

Jämför och teckna privatlån via Direkto

Det kostar ingenting alls att jämföra privatlån via Direkto. Det är också bra att känna till att en ansökan inte är bindande. Detta blir mycket tydligt då man själv alltid måste göra ett aktivt val om man vill gå vidare med ett låneförslag. Om du väljer att inte gå vidare med dina låneförslag tillkommer det inte några som helst kostnader. Det tillkommer inte heller några som helst räntepåslag eller liknande om du accepterar ett privatlån via Direkto. Tjänsten som erbjuds är med andra ord helt kostnadsfri för dig att använda och kommer helt utan vidare förpliktelser.

Samla alla lån via Direkto

Intresserad av lägre lånekostnader och mer pengar kvar i plånboken? Hos Direkto kan du få hjälp med att samla alla dina lån och krediter på ett ställe. När man har alla sina lån samlade på ett ställe får man varje månad hem en faktura, i stället för flera.

Ofta innebär ett stort samlat lån också att man får en klart lägre månadskostnad. Detta brukar bli möjligt eftersom stora, samlade lån ofta har en mycket lägre effektiv årsränta än dyra krediter och smålån.

Direkto kan även hjälpa den som har betalningsanmärkningar

Direkto ser inte tidigare betalningsanmärkningar som ett hinder för lån om man de senaste månaderna haft bra ordning på ekonomin. Låneförmedlaren Direkto samarbetar idag med flera banker och andra långivare som kan tänka sig bevilja privatlån trots en eller flera betalningsanmärkningar.

Ett viktigt grundkrav för att kunna ansöka om lån trots tidigare anmärkningar är att din nuvarande månadslön måste vara över 12000 kr, gärna helst över 15000 kr.

Andra viktiga krav som måste kunna uppfyllas är att du får ha max 10 betalningsanmärkningar till ett samlat belopp om max 50000 kr och att samtliga anmärkningar är minst 6 månader gamla (enligt UC).