Jämför privatlån snabbt och smidigt via Enklare

Enklare

Låneförmedlaren Enklare hjälper dig att snabbt och enkelt hitta de bästa privatlånen på den svenska lånemarknaden. Fördelarna med att ansöka genom Enklare när du har planer på att teckna privatlån är många. Det är kostnadsfritt, en ansökan är på inget sätt bindande och du kan få erbjudanden från flera banker samtidigt trots att du endast fyllt i en ansökan. Du riskerar dessutom inte din kreditvärdighet genom att dra på dig många kreditupplysningar eftersom Enklare ser till att alla deras samarbetspartners (banker och andra långivare) får dela på en och samma kreditupplysning i samband med att din ansökan behandlas.

Jämför låneerbjudanden via Enklare

Låneförmedlaren Enklare hjälper privatpersoner att snabbt och smidigt jämföra räntor och villkor från ett stort antal banker. Enklare samarbetar idag med flera banker och andra långivare på den svenska marknaden som är kända för att kunna erbjuda privatlån där räntorna är låga och lånevillkoren schyssta. Låneförmedlaren Enklare skickar ut din ansökan till både större banker som mindre långivare. Allt för att öka chanserna till att du ska få ett så bra privatlån som möjligt.

Jämför låneerbjudanden snabbt och kostnadsfritt via Enklare

Att fylla i en låneansökan på Enklare.se tar vanligtvis inte mer än 2 minuter. Du börjar med att fylla i beloppet du är intresserad av att låna (upp till 500 000 kr) och din önskade återbetalningstid. Efter att detta är avklarat fortsätter du med att fylla i dina personuppgifter (telefonummer och e-post). Identifiera dig gör du med hjälp av ditt bankID.

Vad krävs för att låna pengar genom Enklare?

För att kunna ansöka om lån genom Enklare är det viktigt att du fyllt 18 år och är skriven och folkbokförd i Sverige. Alla banker och andra långivare som Enklare samarbetar med vill att den som ansöker har någon form av fast inkomst. Helst ska denna inkomst vara på minst 10 000 kr i månaden (före skatt).

Har du en betalningsanmärkning i registret behöver inte detta vara ett hinder för att du ska kunna teckna nytt privatlån om din privatekonomi i övrigt är i bra ordning och skulden blivit betald. Flera av långivarna Enklare samarbetar med accepterar kunder med tidigare betalningsanmärkningar.

Kan jag vända mig till Enklare när jag vill låna till resa?

Ja, absolut! Enklare förmedlar flexibla privatlån för olika ändamål, inklusive resor och upplevelser. Du kan med andra ord smidigt ansöka om ett lån hos Enklare och använda pengarna för att finansiera din drömresa. För mer information om reselån, klicka här.

Tänk också på att det är viktigt att ha en noggrann plan för att betala tillbaka lånet i tid, så att du undviker eventuella försenade betalningar eller extra avgifter som kan påverka din kreditvärdighet.

Har du många smålån och krediter sedan tidigare?

Har du tagit för många smålån och krediter? Enklare kan hjälpa dig att samla dina lån och krediter. Smålån och olika butikskrediter kommer ofta med en skyhög årsränta. Om du sedan tidigare har många smålån och krediter kan det finnas fina pengar att spara i framtiden om du samlar allt i ett nytt lån, i ett så kallat samlingslån.

Någonting annat många människor stort uppskattar med att samla alla lån och krediter på ett ställe är att det blir klart färre fakturor att hålla koll på. Att dra ned på antalet lån och krediter är dessutom ofta bra för kreditvärdigheten. Det ger banken ett intryck av att du som kund verkar ha en städad ekonomi.