Låna pengar snabbt och enkelt genom låneförmedlaren Freedom Finance

Freedom Finance

Hitta bästa lånet för dig med hjälp av Freedom Finance. Låneförmedlaren Freedom Finance hjälper varje år tiotusentals privatpersoner att enkelt och tryggt hitta billiga räntor och ett så bra privatlån som möjligt. Denna populära låneförmedlare har erbjudit sina kunder professionell lånehjälp sedan år 1999 och har idag ett samarbete med över 30 banker och långivare på den svenska lånemarknaden.

Freedom Finance privatlån

Genom låneförmedlaren Freedom Finance kan du låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Du kan välja återbetalningstid från 1 år, upp till 20 år. Att fylla i en ansökan tar oftast inte mer än 2 minuter och i samband med ansökan tas det alltid endast en kreditupplysning hos UC (som alla anslutna banker och långivare delar på).

Ansök om privatlån genom Freedom Finance och få svar från upp till 35 långivare

När du lånar pengar genom Freedom Finance behöver du inte vänta länge på svar. De allra flesta låneansökningar blir färdigbehandlade inom 24 timmar. Själva utbetalningsprocessen är också smidig och snabb. Allra snabbast får du pengarna på kontot om du väljer en bank eller långivare som erbjuder digital signering av lånet med BankID. Då kan det hända att pengarna kommer in på ditt konto redan inom ett dygn. Signerar du genom ett pappersavtal går det långsammare, då kan du räkna med att det tar ytterligare cirka 2-5 arbetsdagar för pengarna att komma in.

Vänd dig till Freedom Finance när du vill samla dina lån till ett hopbakslån med bra villkor

Har du lån och krediter utspridda hos olika långivare? Att hålla reda på många lån och krediter är jobbigt i längden. Om du väljer att samla dina lån och krediter till ett hopbakslån behöver du endast hålla reda på en lånefaktura varje månad.

Ett hopbakslån innebär nästan alltid också att du får en lägre ränta och månadskostnad. Detta blir möjligt eftersom ett stort lån ofta har en lägre effektiv ränta än lån och krediter på mindre belopp. Klicka här för mer information.

Kan jag ansöka om privatlån via Freedom Finance trots betalningsanmärkning?

Ja, hos Freedom Finance är du välkommen att ansöka om privatlån med betalningsanmärkning. Detta förutsatt att skulden till Kronofogden har blivit betald. Freedom Finance har idag cirka 35 anslutna samarbetspartners, och flera av dessa är kända för att acceptera låntagare med tidigare betalningsanmärkningar.

Tänk dock på att det är troligt att du kommer få klart färre låneerbjudanden eftersom långt ifrån alla långivare accepterar anmärkningar. Dessutom är det osannolikt att du kommer att få en förmånlig ränta på lånet om du har tidigare betalningsanmärkningar.