Låna pengar snabbt och enkelt genom låneförmedlaren Freedom Finance

Hitta bästa lånet med hjälp av Freedom Finance

Freedom Finance hjälper varje år tiotusentals privatpersoner att hitta ett så bra privatlån som möjligt. Låneförmedlaren Freedom Finance har erbjudit sina kunder professionell lånehjälp sedan år 1999. Freedom Finance är idag en av Sveriges populäraste låneförmedlare och har ett samarbete med över 25 banker och långivare på den svenska lånemarknaden.

Freedom Finance privatlån

Genom denna låneförmedlare kan du låna upp till 600 000 kr utan säkerhet. Du kan välja återbetalningstid från 1 år, upp till 15 år. Att fylla i en ansökan tar ofta inte mer än 2 minuter och i samband med ansökan tas det alltid endast en kreditupplysning hos UC.

Freedom Finance

När du lånar pengar genom Freedom Finance behöver du inte vänta länge på svar. De allra flesta låneansökningar blir färdigbehandlade inom 24 timmar. Själva utbetalningsprocessen är också smidig och snabb. Allra snabbast får du pengarna på kontot om du väljer en bank eller långivare som erbjuder digital signering av lånet med BankID. Då kan det hända att pengarna kommer in på ditt konto redan inom ett dygn. Signerar du genom ett pappersavtal går det långsammare, då kan du räkna med att det tar cirka 2-5 arbetsdagar för pengarna att komma in.