Ansök om helglån online

Helglån

På jakt efter ett helglån? Det händer ibland att livet bjuder på oväntade överraskningar även när det råkar vara helg. Det kan handla om ett akut tandläkarbesök eller att man hittat någon häftig produkt till ett kraftigt nedsatt pris, men att erbjudandet endast är giltigt under helgen. Då kan det vara läge att slå till på ett snabbt och smidigt helglån.

Snabba helglån på upp till 45000 kronor

Vänd dig till Ferratum när du är på jakt efter ett snabbt och smidigt helglån, denna långivare håller öppet 7 dagar i veckan. Hos Ferratum kan du låna upp till 45000 kr utan säkerhet eller borgensman och du bestämmer helt själv vad du vill låna till.

Ansök om helglån (upp till 45000 kr) hos Ferratum

Hos Ferratum är du välkommen att ansöka och få ett lån utbetalt även om det skulle råka vara lördag eller söndag. På vardagarna (mån-fre) håller man öppet mellan kl. 09-17 och på helgerna (lördagar och söndagar) mellan kl. 11-18.

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallakonsument.se.

Helglån utan säkerhet hos Ferratum - Så här fungerar det:

Ansök online och få besked direkt
Vid ansökan väljer du kreditbelopp (1000-45000 kr). Identifiering sker via BankID eller internetbank. Att fylla i en ansökan om helglån hos Ferratum tar sällan mer än två minuter. Du fyller i dina personuppgifter och får svara på ett par korta frågor, sedan är det klart. Allt sköts snabbt och supersmidigt via hemsidan och du får svar direkt på din ansökan.

Ta emot pengar
Utbetalningen av helglånet kommer igång direkt efter att din ansökan blivit godkänd. Har du konto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB får du tillgång till pengarna direkt.

Du behöver inte uppge vad helglånet ska användas till

Långivarna på den svenska lånemarknaden som erbjuder helglån är inte speciellt nyfikna på vad du har för planer med pengarna, detta är någonting helt upp till dig att bestämma.

Ett helglån är ett lån som tecknas utan säkerhet, till skillnad från till exempel bolån, och det ställs därför inga som helst krav på vad pengarna ska gå till.

Helglån utan UC

Letar du helglån utan UC? Alla långivare på den svenska lånemarknaden, stora som små aktörer, genomför alltid en kreditprövning i samband med att man skickar in en ansökan om lån.

När det kommer till helglån och lite mindre lånebelopp är det dock vanligt att denna kreditprövning görs hos ett annat upplysningsföretag än UC, till exempel Creditsafe. Detta är positiva nyheter för alla som vill hålla nere antalet UC-förfrågningar.

Helglån med betalningsanmärkning

Går det att få ett helglån beviljat om man tidigare råkat dra på sig en betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning gör det helt klart svårare att få lån, detta råder det ingen större tvekan om. Att få ett lån beviljat med en anmärkning i registret är särskilt svårt hos de stora etablerade bankerna.

En eller flera betalningsanmärkningar är dock inte alltid nödvändigtvis ett stort hinder för helglån. Flera av långivarna som erbjuder helglån vet att människor har en tendens att bättra sig. Många långivare vet också att den ekonomiska situation som man hade för 6 månader eller till och med 1-2 år sedan inte längre behöver vara särskilt aktuell.

Detta betyder, lite enkelt förklarat, att om man kan visa för långivaren att det idag faktiskt är ordning på ekonomin så behöver inte en eller par gamla anmärkningar vara en anledning till att man får sin ansökan nekad.

En trygg anställning och regelbunden inkomst är något som alltid stort ökar chansen att få en ansökan om helglån beviljad om man har en kredithistorik som är långt ifrån fläckfri.

Finns det helglån med utbetalning på natten?

Ett helglån kan du ansöka om även om det skulle råka vara natt, men det finns inga långivare som behandlar inkomna ansökningar nattetid.

Med andra ord, skickar du en ansökan när det är natt får du vänta fram till morgonen innan utbetalningen kan komma igång.

Undvik lång återbetalningstid

Finns det någonting viktigt att tänka på innan man bestämmer sig för att ansöka om helglån? Många noterar snabbt att månadskostnaden kan bli mycket låg om man väljer en lång återbetalningstid, men någonting viktigt att tänka på är att en lång återbetalningstid också innebär att totalkostnaden för helglånet kommer att bli hög.

Helglån har i många fall en effektiv årsränta som är klart högre än den för vanliga privatlån. Av denna anledning är det sällan ett bra drag att teckna en återbetalningstid på flera år till denna typ av lån.

Se i stället till att betala av lånet så fort du kan, även om det skulle innebära att du under ett par månaders tid behöver spara in på shopping, nöjen etc.