Ta hjälp av en fristående låneförmedlare när du vill jämföra hopbakslån utan säkerhet

Hjälp att samla lån

Vill du få hjälp att samla lån och krediter? Det är inte alls ovanligt att människor har lån och krediter där räntorna och avgifterna är mycket högre än vad de egentligen behöver vara. Ett mycket enkelt och smidigt sätt att komma igång med att samla lån är att ta hjälp av en låneförmedlare. Att skicka iväg en ansökan om att samla lån genom en låneförmedlare är helt kostnadsfritt och du får möjlighet att jämföra hopbakslån och samlingslån från en stor mängd banker och andra långivare med endast en ansökan och en UC.

Ta hjälp av Advisa när du vill samla dina lån

Vänd dig till Advisa, en av Sveriges ledande låneförmedlare, när du vill få hjälp att samla dina lån och krediter till ett enda privatlån. Ansöker du om ett lån genom Advisa kan du se räntor och erbjudanden från upp till 40 olika banker och andra långivare med endast en ansökan och en UC.

En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett stort hinder

Kan den som har en betalningsanmärkning i registret få hjälp att samla lån? Om man under en lång period kämpat med att betala av dyra lån och krediter är det inte alls särskilt ovanligt att man vid något tillfälle missat en eller flera fakturor och åkt på en betalningsanmärkning.

Advisa, precis som flera av de andra stora låneförmedlarna i Sverige, accepterar kunder med tidigare anmärkningar. Med andra ord brukar det vara möjligt att samla lån med betalningsanmärkningar. Viktigt dock att den som vill få hjälp att samla lån inte har aktiva skulder hos kronofogden, ett så kallat aktivt skuldkonto.