Ta hjälp av en fristående låneförmedlare när du snabbt vill jämföra olika hopbakslån utan säkerhet

Hjälp att samla lån

Vill du få hjälp att samla lån och krediter till ett nytt lån? Det är inte alls ovanligt att människor har lån och krediter där räntorna och avgifterna är mycket högre än vad de egentligen behöver vara. Ett mycket enkelt och samtidigt smidigt sätt att komma igång med att samla lån är att ta hjälp av en låneförmedlare. Att skicka iväg en ansökan om att samla lån genom en låneförmedlare är helt kostnadsfritt och du får möjlighet att jämföra hopbakslån och samlingslån från en stor mängd banker och andra långivare med endast en ansökan och en UC.

Ta hjälp av Lendo när du vill samla dina lån och krediter

Vänd dig till Lendo, en av Sveriges ledande låneförmedlare, när du vill få hjälp med att samla dina lån och krediter till ett enda privatlån. Ansöker du om ett lån genom Lendo kan du se räntor och erbjudanden från upp till 40 olika banker och andra långivare med endast en ansökan och en UC.

En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett stort hinder

Kan den som har en betalningsanmärkning i registret få hjälp att samla lån och krediter till ett nytt lån? Om man under en ganska så lång period kämpat med att betala av på dyra lån och krediter är det inte alls ovanligt att man vid något tillfälle missat en eller flera fakturor och därför åkt på en betalningsanmärkning hos Kronofogden.

Lendo, precis som flera av de andra stora låneförmedlarna i Sverige, accepterar idag låneförfrågningar från kunder med tidigare anmärkningar. Med andra ord behöver inte en betalningsanmärkning sätta stopp för dina planer att samla lån. Dock är det viktigt att poängtera att det alltid är en stor fördel om man är fri från anmärkningar när man ska sätta igång med att samla lån.