Ett husbilslån kan antingen vara ett privatlån, vilket betyder ett lån utan säkerhet eller ett lån där husvagnen utgör en säkerhet för långivaren

Husbilslån - Låna till husbil

Letar du husbilslån? Husbilar har blivit en allt mer vanlig syn på våra svenska vägar tack vare deras fantastiska flexibilitet. Med en husbil kan du resa i din egen takt och lägga upp semesterveckorna hur du själv önskar. Om du har planer på att köpa husbil är det troligt att du behöver ett lån för att finansiera köpet, detta då ett husbilsköp ofta är en stor investering.

Santander Consumer Bank
Hos Santander Bank får du lånebesked direkt!
Du kan låna mellan 10 000 – 350 000 kronor.
Ränta från 3,95 – 12,95%.
Ingen uppläggningsavgift.
Inga aviavgifter (om du väljer att betala via autogiro).

Hitta ett lån med låg ränta för ditt husbilssköp

Kanske har du redan hört ordet låneförmedlare tidigare? En stark rekommendation är att ta hjälp av en låneförmedlare när du vill hitta ett lån med låg ränta för ditt husbilsköp.

Hitta ett husbilslån med låg ränta och bra villkor genom Lendo

Ett lite smartare sätt att låna pengar till ett husbilsköp är genom att jämföra alla långivare först. Detta är precis det du kan göra hos låneförmedlaren Lendo. Hos Lendo kan du smidigt och snabbt jämföra privatlån på belopp upp till 500 000 kr, från upp till 30 olika banker och långivare - helt kostnadsfritt.

Vad är ett husbilslån?

Ett husbilslån går att få med eller utan säkerhet. Ett husbilslån med säkerhet betyder att du lånar med fordonet som säkerhet. Flera av de stora bankerna i Sverige erbjuder dessa lån. Det är också vanligt att dessa banker kräver en kontantinsats på minst 20%.

Om du är intresserad av att finansiera köpet genom ett husbilslån utan säkerhet är det ett privatlån du ska spana efter. Ett privatlån kan också vara ett perfekt alternativ om du vill låna till husbil utan krav på kontantinsats.