Låneförmedlaren Lån För Alla hjälper människor som annars har svårt att få lån

Lån För Alla

Ta hjälp av låneförmedlaren Lån För Alla om du känner att dina chanser att få ett lån godkänt är begränsade. Ofta kan det vara svårt att få ett lån godkänt hos en traditionell bank om man har låg inkomst, ett par betalningsanmärkningar och en kredithistorik som inte är helt fläckfri. Hos långivarna som låneförmedlaren Lån För Alla samarbetar med behöver inte detta vara något hinder.

Låna pengar utan säkerhet via Lån För Alla

Låneförmedlaren Lån För Alla förmedlar privatlån på belopp mellan 5 000–600 000 kronor med en återbetalningstid på upp till 20 år. Räntan bestäms individuellt efter att en kreditupplysning gjorts.

Vem kan låna pengar via Lån För Alla?

Grundkraven för att man ska kunna ansöka om lån via låneförmedlaren Lån För Alla är att man är minst 18 år gammal och har en årsinkomst på minst 100 000 kr.

Betalningsanmärkningar accepteras, men viktigt att det inte finns ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. En sedvanlig kreditprövning genomförs alltid i samband med att en ansökan behandlas.

Ny och bättre privatekonomi med hjälp av ett skuldfinansieringslån

Vänd dig till låneförmedlaren Lån För Alla när du är intresserad av att teckna ett skuldfinansieringslån. Har du sedan tidigare en tung skuldbörda och flera betalningsanmärkningar i registret är det svårt att få ett traditionellt samlingslån beviljat hos någon av de vanliga långivarna. Dessa anser helt enkelt att risken för att samlingslånet inte kommer att bli återbetalt i tid är alldeles för hög.

En trasslig ekonomi behöver dock inte vara ett stort hinder hos långivarna som jobbar med så kallade skuldfinansieringslån. Ett skuldfinansieringslån gör det möjligt att snabbt lösa gamla skulder och få en klart lägre månadskostnad. Detta leder i många fall till en ny och mycket bättre privatekonomi.