Lån med Bisnode

Lån med Bisnode

Letar du lån med Bisnode? Att dra på sig flera kreditupplysningar hos UC under en kort period kan ha en mycket negativ påverkan på ens chanser att i framtiden få ett större lån beviljat med bra lånevillkor. Det är med andra ord inte alls märkligt att så många människor idag, särskilt när det är frågan om lån och krediter på lite mindre lånebelopp, gärna ser att kreditupplysningen tas hos något annat kreditupplysningsföretag än UC, t.ex Bisnode.

Långivare som tar sin kreditupplysning hos Bisnode

Vilka långivare i Sverige tar sin kreditupplysning hos Bisnode? Här nedan har vi samlat långivare som använder Bisnode.

Slantar tar sin kreditupplysning hos Bisnode

Vänd dig till långivaren Slantar när du vill låna utan UC till vettig ränta. Denna långivare använder sig av Bisnode i stället för UC, när det kommer till kreditkontroller. Med andra ord när du skickar in en ansökan till Slantar syns den inte hos UC, vilket betyder att du inte behöver oroa dig för att ditt kreditbetyg hos UC ska försämras.

Hos Slantar kan du ansöka om lån på belopp upp till 30000 kr, ingen säkerhet krävs. Den effektiva årsräntan ligger på 28,07%. Värt att notera är att Slantar inte tar ut några som helst uppläggningsavgifter, fakturavgifter eller andra avgifter. Detta är uppskattat hos alla som inte vill oroa sig för några dolda avgifter.

Vad är Bisnode?

I samband med att du ansöker om lån så tar långivaren alltid en kreditupplysning på dig. I denna upplysning får långivaren underlag för att fatta beslut om ett lån ska beviljas eller inte. När det kommer till privatlån är det mycket vanligt att detta underlag också används för att bestämma vilken ränta du ska erbjudas.

Det finns idag flera bolag som erbjuder kreditupplysningar, Bisnode är ett av dessa. UC och Creditsafe är två andra företag som är stora i Sverige när det kommer till kreditupplysningar.