Lån som använder Creditsafe (i stället för UC)

Lån med Creditsafe

Letar du lån med Creditsafe? När du ansöker om lån hos en långivare som tar sin kreditupplysning hos Creditsafe blir inte kreditupplysningen synlig hos UC. Det positiva med detta är att det blir en minimal påverkan på din kreditvärdighet.

Långivare som erbjuder lån med upplysning från Creditsafe

Vilka långivare i Sverige använder Creditsafe? På senare år har det blivit allt mer vanligt att långivare väljer att ta sin upplysning hos alternativa kreditupplysningsföretag, i stället för UC (Upplysningscentralen). Här nedan har vi samlat långivare som erbjuder lån med upplysning från Creditsafe.

Credway tar sin upplysning hos Creditsafe

Credway erbjuder snabba och smidiga lån med Creditsafe. Här är du välkommen att ansöka om lån på belopp upp till 30000 kr utan säkerhet. Hos Credway får du alltid lånebesked direkt och du kan ha pengarna på kontot inom 60 minuter, förutsatt att du har bankkonto hos Swedbank, Nordea, SEB, Handelsbanken eller Danske Bank.

Till skillnad från många andra långivare på den svenska lånemarknaden som erbjuder så kallade 'lån utan UC', så är låneräntan hos Credway riktigt bra. Här betalar du 2,17% i månadsränta (effektiv årsränta 29,33%). Detta betyder att om du t.ex vill låna 15000 kr i en månad betalar du 325 kr i ränta. Inga som helst uppläggningssavgifter, aviavgifter eller andra dolda kostnader tillkommer.

Vad är Creditsafe?

Creditsafe har idag många anslutna långivare och kan beskrivas som ett av världens ledande kreditupplysningsföretag. På den svenska marknaden har man verkat sedan år 1998. Creditsafe plockar in information från bl.a Skatteverket, Kronofogden och en lång rad andra myndigheter.