Låna pengar utan säkerhet

Lån utan säkerhet

Letar du lån utan säkerhet? Det finns flera fördelar med att låna utan säkerhet. Den kanske viktigaste fördelen är, precis som orden antyder, att man inte behöver ställa någon säkerhet för lånet. Detta är positivt för alla som är i behov av ett lån, men som i dagsläget inte äger ett hus, en bostadsrätt eller något annat värdefullt som kan användas som säkerhet för lånet.

Viktigt att du jämför ränta och andra villkor hos flera långivare innan du bestämmer dig

Om du vill låna med låg ränta är det viktigt att du får möjlighet att jämföra ränta och andra villkor hos flera banker och långivare innan du bestämmer dig för var du ska teckna ditt nya lån utan säkerhet. Detta är något du idag kan göra helt utan kostnad, och utan att binda dig till något, via en låneförmedlare.

Lån utan säkerhet hittar du hos Zmarta

Fyll i en ansökan hos låneförmedlaren Zmarta och få svar från upp till 30 banker och andra långivare. Via Zmarta kan du ansöka om lån till vad du vill. Vare sig du vill låna till nytt kök eller har planer på att slå ihop dyra lån, så kan du få hjälp med det. Tack vare att Zmarta idag samarbetar med så många olika långivare så förbättras dina chanser stort att du kommer hitta ett lån med riktigt bra villkor.

En låneförmedlare gör det både smidigare och snabbare att jämföra lån utan säkerhet

Att det förr i tiden inte var någon vidare enkel uppgift att jämföra räntor och villkor från ett stort antal banker är fullt förståeligt. Man var då tvungen att gå till ett bankkontor för att ansöka och det kunde sedan ta flera dagar innan man fick besked om lånet blivit beviljat och vilken ränta banken kommer erbjuda en.

Allt detta är historia idag. Nu för tiden, när man ansöker via en låneförmedlare, t.ex Zmarta eller Advisa, tar det inte mycket mer än två minuter att fylla i en ansökan online och inom en kvart kan man ha en stor bunt med erbjudanden från ledande långivare som specialiserat sig på lån där det inte ställs krav på säkerhet.

Ofta behöver man inte heller vänta särskilt länge på pengarna. Tecknar man lånet hos en långivare som erbjuder smidig signering av låneavtalet via BankID, blir lånet vanligtvis utbetalt redan inom ett par dagar.