Ta ett privatlån online

Låna 150000

Låna 150 000 kr? Ett nytt lån på 150 000 kronor kan passa bra oavsett om du har planer på att köpa ny bil, renovera badrummet eller göra någonting helt annat. Ett lån på detta belopp kan också vara perfekt om man vill lösa lån och krediter man har sedan tidigare. Detta kan vara ett utmärkt sätt att sänka den nuvarande månadskostnaden man har för sina lån.

Låna 150000 kr med låg ränta

Om man vill låna 150 000 med låg ränta är det bra att jämföra lån och villkor innan man slår till. Dessa kan nämligen skilja sig åt en hel del mellan olika banker och långivare. Det är tyvärr inte alltid så enkelt att själv göra detta på egen hand. Mycket på grund av att varje enskild bank eller långivare kommer vilja ta en kreditupplysning hos UC i samband med låneansökan och flera upplysningar under en kort period kan ha en negativ inverkan på din kreditvärdighet.

Detta är en viktig anledning till varför det blivit så populärt att i stället låta en låneförmedlare göra jobbet. När man skickar iväg en ansökan om privatlån genom en låneförmedlare får man möjlighet att jämföra räntor samt villkor från en stor mängd banker och man behöver inte oroa sig för att få flera upplysningar hos UC registrerade. Detta eftersom låneförmedlaren ser till att det bara tas en UC som sedan alla banker och långivare får dela på.

Lendo

Kanske har du redan hört talas om Lendo? Låneförmedlaren Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan år 2007 och kan idag ses som en av Sveriges ledande låneförmedlare för privatlån. Lendo gör det enkelt för dig att jämföra bankernas och långivarnas räntor. När du ansöker om ett nytt privatlån via Lendo får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som långivarna är intresserade av att erbjuda dig. Det är dock fortfarande du själv som bestämmer hos vilken banken eller långivare du vill låna hos.