Jämför och låna 75000 kr till det du behöver

Låna 75000

Planer på att låna 75000 kr? Ett lån på 75000 är i många fall ett privatlån, med andra ord ett lån som inte kräver säkerhet av låntagaren. Att fylla i en ansökan om ett privatlån online tar i de flesta inte mer än ett par minuter och hos de flesta långivare kan du räkna med att få svar samma dag du skickat din ansökan.

Viktigt att du jämför räntan innan du bestämmer dig för var du ska teckna lånet

Väljer du att tacka ja till första låneerbjudandet du får är risken stor att du kommer betala mer i ränta än nödvändigt på ditt lån. Ett bra tips därför är att först jämföra räntan från flera aktörer innan du bestämmer dig. Detta är något du enkelt kommer igång med genom att skicka en låneförfrågan via en så kallad lånemäklare. Att ansöka är kostnadsfritt och din ansökan förbinder dig inte till något.

Lånemäklaren Sambla kan hjälpa dig att jämföra lån från fler än 40 långivare

Det finns idag ett tiotal lånemäklare att välja mellan när man vill jämföra räntan på privatlån. En av de största heter Sambla. En viktig anledning till varför Sambla vuxit till att bli en av de största och ledande lånemäklarna i Sverige är det stora antalet långivare man har ett samarbete med. I skrivande stund är antalet långivare över 40, vilket betyder att Sambla är lånemäklaren som jämför flest långivare på den svenska lånemarknaden. Hos Sambla kan du jämföra privatlån på belopp från 5000 kr, hela vägen upp till 600 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till 15 år. Samblas populära jämförelsetjänst är helt kostnadsfri att använda.

Går det att låna 75000 utan fast anställning?

Ett kort svar på detta är ja. Alla långivare som erbjuder privatlån ställer ej krav på fast anställning, så det är fullt möjligt att teckna lån om man ser till att få ut sin ansökan till en långivare som inte har detta som ett viktigt grundkrav för att ett lån ska kunna beviljas.

Att låna pengar utan fast anställning betyder dock inte detsamma som att låna utan inkomst. Även om 75000 kr är långt ifrån något maxbelopp för privatlån kan man räkna med att i princip alla långivare vill se att man har en någorlunda stabil inkomst innan man får grönt ljus.

Betalningsanmärkningar inte alltid ett hinder

Det är möjligt att få lån med betalningsanmärkningar. Det finns idag flera långivare som inte ställer krav på ett "prickfritt" register för att ett lån på 75000 kr ska kunna beviljas. Detta gäller dock främst dig som sett till att betala av skulderna till Kronofogden (inget aktivt skuldkonto).

Ett tips till alla som vill teckna lån trots att kreditvärdigheten långt ifrån är på topp, på grund av till exempel tidigare betalningsanmärkningar, är att ta hjälp av en lånemäklare. De allra flesta lånemäklare på marknaden, till exempel Sambla som vi nämnt högre upp i denna artikel, accepterar sökande med betalningsanmärkningar.

Detta förutsatt att du fått ordning på ekonomin och att det finns en bra plan för vad pengarna ska användas till. Finns det till exempel planer på att lösa dyra lån är det mer troligt att du får lånet beviljat än om pengarna ska gå till att finansiera konsumtion.