Låna pengar med aktiv skuld hos Kronofogden

Låna pengar med aktiv skuld hos Kronofogden

Går det att låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden? Har man en räkning som förblir obetald kan det leda till en aktiv skuld hos kronofogden. En skuld till kronofogdemyndigheten för ofta med sig en stor mängd negativa konsekvenser. Bland annat kommer man snabbt att märka att det blir svårt att köpa någonting på avbetalning och teckna abonnemang. Detta är viktiga anledningar till varför man alltid ska försöka betala sina räkningar innan de når kronofogden.

Med allt detta sagt kan det vara en tröst att veta att det idag faktiskt finns ett par långivare där det är möjligt att låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden. Kravet är dock alltid att du måste använda det nya lånet för att lösa dina kronofogde- och inkassoskulder innan du kan investera i någonting annat.

Hos dessa långivare kan du låna pengar med aktiv skuld hos Kronofogden

Om du behöver låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden finns det vanligtvis två olika typer av lån att välja mellan, lån utan säkerhet och lån med säkerhet.

Många människor som har en aktiv skuld hos kronofogden har inte möjlighet att lägga t.ex en bostadsrätt, villa eller fritidshus som säkerhet för lånet och därför behöver man ett lån där det inte ställs krav på säkerhet. Det är bra att känna till att låneräntan på dessa lån ofta är betydligt högre än på vanliga privatlån.

Det finns också lån där man erbjuder långivaren en säkerhet, ofta i form av en bostad. Om man lämnat en bostad som säkerhet är risken relativt låg och man kan därför förvänta sig att låneräntan man kommer att bli erbjuden är bra mycket lägre än på ett lån där det inte finns någon säkerhet.

Låna pengar med aktiv skuld hos kronofogden hos Nystart Finans

Nystart Finans är en långivare man kan vända sig till när man är i behov av ett lån för att lösa kronofogdeskulder. Här är det möjligt att låna upp till 500000 kr utan säkerhet och återbetalningstiden går att få på upp till 15 år.

Hos Marginalen Bank är du välkommen att ansöka om lån trots aktiva skulder till kronofogden

Hos Marginalen Bank är du välkommen att ansöka om lån trots en aktiv skuld till kronofogden. Denna långivare erbjuder så kallade omstartslån som gör det möjligt för människor att få en ekonomisk omstart i livet. Hit kan du vända dig om du äger din bostad och kan tänka dig att använda denna som säkerhet för att lösa din skuld hos kronofogden.