Låna pengar till kylskåp

Låna till kylskåp

Vill du låna till kylskåp? Om du har planer på att köpa ett nytt kylskåp och behöver låna pengar, så kan det vara läge att ansöka om ett privatlån. Med ett privatlån kan du få en återbetalningstid på 1 år eller mer och den effektiva räntan är ofta klart lägre än på snabblån och smslån.

Låna till kylskåp via låneförmedlare

Det finns ofta bra pengar att spara om man väljer att ansöka via en låneförmedlare. När du skickar iväg en låneansökan via låneförmedlare får du möjlighet att jämföra lån från en stor mängd banker och långivare helt kostnadsfritt.

Låna pengar till kylskåp via låneförmedlaren Lendo

Låna till kylskåp via Lendo och få bättre ränta. Lendo är idag en av Sveriges mest populära låneförmedlare. Här kan du snabbt och enkelt jämföra lån från 5000 kr och uppåt, helt kostnadsfritt och utan att binda dig till något.

Vill du låna till kylskåp men är utan fast anställning?

Många människor blir positivt överraskade när de får höra att det går att teckna privatlån utan fast anställning. Ett vanligt missförstånd är att det endast går att ta smslån och så kallade snabblån om man inte kan uppvisa en fast anställning.

Att det idag finns många långivare på marknaden som skippat kravet på fast anställning betyder dock inte att vem som helst kan få ett privatlån beviljat. Alla långivare i Sverige, även de som inte ställer krav på fast anställning, vill att den som ansöker har en regelbunden inkomst.