Lån till takbyte

Låna till takbyte

Letar du lån till takbyte? Ett privatlån utan säkerhet är ofta intressant när man behöver hjälp med att finansiera ett takbyte eller en takrenovering. Med ett privatlån kan du låna upp till 600 000 kr och betala av lånet på upp till 12-15 år (om du så önskar).

Ansök om privatlån hos Coop och få svar direkt

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet.
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ 0 kr i uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid.

Hitta bästa räntan via en låneförmedlare

Låna till takbyte via en låneförmedlare. Om du är intresserad av att teckna privatlån för att finansiera en takomläggning eller en takrenovering är det ofta ett smart drag att inte acceptera första bästa låneerbjudande du får. I stället är det viktigt att försöka jämföra räntor och villkor från ett stort antal banker och långivare. Detta är någonting du idag snabbt och helt kostnadsfritt kan göra om du väljer att vända dig till en låneförmedlare.

Låna till nytt tak via Advisa

Kolla med Advisa, en av Sveriges ledande låneförmedlare, när du på jakt efter ett riktigt billigt privatlån. Låneförmedlaren Advisa jämför idag upp till 40 banker och långivare. Genom Advisa kan du låna upp till 600 000 kronor till vad du vill, helt utan säkerhet eller pant. Att få iväg en låneförfrågan via Advisas hemsida tar vanligtvis inte mer än ett par minuter av din tid och du binder dig inte till något. Att ansöka är kostnadsfritt.

Hur snabbt kan jag ha pengarna på kontot?

Ett privatlån är idag ofta ett mycket snabbt alternativ för dig som vill låna till takbyte. Tecknar du privatlånet hos en bank eller långivare som erbjuder snabb signering via BankID är det inte ovanligt att utbetalningen sätter igång redan samma dag din ansökan skickats in (givetvis förutsatt att din ansökan blir godkänd).

Detta brukar vanligtvis leda till att du kan ha pengarna inne på kontot inom 1-3 bankdagar från det att signeringen av lånet skett.

Låna till takbyte trots betalningsanmärkningar

Är tidigare anmärkningar hos Kronofogden ett stort hinder? Det är fullt möjligt att ta lån till takbyte trots en eller flera betalningsanmärkningar i registret. Flera långivare på den svenska lånemarknaden ser inte äldre betalningsanmärkningar som ett hinder för privatlån om man idag är skuldfri och kan visa att ekonomin är god.

Oftast får man dock räkna med att bankerna och långivarna som accepterar kunder med betalningsanmärkningar i bagaget gör det i utbyte mot att man betalar en klart högre ränta på sitt lån.