Ett nytt tak kan vara en stor investering. Låna till takbyte och sprid ut kostnaderna över tid.

Låna till takbyte

Vill du låna till takbyte? Ett privatlån utan säkerhet är ofta intressant när man behöver hjälp med att finansiera ett takbyte eller en takrenovering. Med ett privatlån kan du låna upp till 600 000 kr och välja att betala av lånet på upp till 10-15 år, beroende på vad som passar din ekonomi bäst. När du ansöker om ett privatlån utan säkerhet behöver du inte ställa någon form av säkerhet för lånet, vilket gör det enkelt och snabbt att ansöka.

Ansök om privatlån hos Coop och få svar direkt

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet.
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ 0 kr i uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid.

Hitta bästa räntan via en låneförmedlare

En låneförmedlare kan hjälpa dig att jämföra olika låneerbjudanden och hitta det lån som har de bästa villkoren för dina behov. Genom att använda en låneförmedlare kan du få tillgång till låneerbjudanden från ett stort antal olika banker och långivare, och därmed få en bra överblick över marknaden och vilka alternativ som finns för dig. Att använda en låneförmedlare är dessutom helt kostnadsfritt, så det kan vara ett smart sätt att hitta ett lån till takbyte.

Låna till takbyte via Lendo

Kolla med Lendo, en av Sveriges ledande låneförmedlare, när du på jakt efter ett billigt privatlån. Låneförmedlaren Lendo jämför idag upp till 40 banker och långivare, vilket ger dig ett brett urval av lånealternativ att välja mellan. Genom Lendo kan du låna upp till 600 000 kronor till vad du vill, inklusive finansiering av takbyte, helt utan säkerhet eller pant. Att få iväg en låneförfrågan via Lendos hemsida tar vanligtvis inte mer än ett par minuter av din tid och du binder dig inte till något. Att ansöka är helt kostnadsfritt.

Hur snabbt kan jag ha pengarna på kontot?

Ett privatlån är idag ofta ett mycket snabbt alternativ för dig som vill låna till takbyte. Tecknar du privatlånet hos en bank eller långivare som erbjuder snabb signering via BankID är det inte ovanligt att utbetalningen sätter igång redan samma dag din ansökan skickats in (givetvis förutsatt att din ansökan blivit godkänd).

Detta brukar vanligtvis leda till att du kan ha pengarna inne på kontot inom 1-3 bankdagar från det att signeringen av lånet skett. Det kan vara mycket fördelaktigt om du behöver pengarna snabbt för att finansiera ditt takbyte.

Låna till takbyte trots betalningsanmärkningar

Är tidigare anmärkningar hos Kronofogden ett stort hinder för lån? Det är fullt möjligt att låna till takbyte trots en eller flera betalningsanmärkningar i registret. Flera långivare på den svenska lånemarknaden ser inte äldre betalningsanmärkningar som ett hinder för privatlån om man idag är skuldfri och kan visa att ekonomin är god.

Oftast får man dock räkna med att bankerna och långivarna som accepterar kunder med betalningsanmärkningar i bagaget gör det i utbyte mot att man betalar en klart högre ränta på sitt lån. Det kan också finnas andra villkor och begränsningar som gäller för lån från långivare som accepterar kunder med betalningsanmärkningar.