Med en smart-tv kan du idag göra mycket mer än att bara kolla tv-program

Låna till tv

Vill du låna till tv? Ett lån är ofta mer eller mindre en nödvändighet när man ska slå till på en båt eller husvagn, men kan också vara intressant när man är i behov av ny smart-tv. På nätet är det idag otroligt enkelt att ansöka om lån. Hos t.ex flera av kreditgivarna som erbjuder privatlån får man svar nästan omedelbart och man behöver inte förklara vad man har för planer med pengarna, det är helt upp till en själv att bestämma. Någonting annat många uppskattar med ett privatlån är att det går att få en avbetalningstid på flera år om man så önskar. Detta brukar vara särskilt uppskattat hos alla som vill ha en låg månadskostnad, vilket inte alltid är möjligt om man finansierar sitt köp via delbetalning.

Låna till tv via låneförmedlare

Det råder idag knappast någon brist på långivare man kan vända sig till när man letar lån till tv. Hur mycket man behöver betala i ränta och uppläggningsavgift på ett lån kan dock skilja sig åt en hel del mellan olika långivare. Detta är en anledning till varför det på senare år blivit så populärt att ansöka via en låneförmedlare. När du ansöker via en låneförmedlare kan du genom en enda låneansökan få erbjudanden från ett tiotal olika långivare och sedan välja erbjudandet som du känner ger dig de lägsta lånekostnaderna.

Vänd dig till Lendo när du vill låna till tv

Låna till ny tv eller annat viktigt du behöver via Lendo. Låneförmedlaren Lendo hjälper privatpersoner att enkelt och helt kostnadsfritt jämföra räntor och lånevillkor från ett stort antal långivare. När du ansöker om lån via Lendo behöver du sällan vänta länge på svar. Hos flera av långivarna Lendo jobbar med får du besked nästan direkt, vilket betyder att du kan ha en stor bunt med erbjudanden i din telefon eller mail redan inom ett par minuter från det att du fyllt i en ansökan.