Låna pengar till tvättmaskin

Låna till tvättmaskin

Vill du låna till tvättmaskin? Om din tvättmaskin råkat gå sönder eller om du helt enkelt tröttnat på din gamla omoderna tvättmaskin kan det vara dags att investera i någonting nytt. Ett privatlån är ett smidigt lån som inte kräver någon säkerhet och som därför ofta används för att finansiera konsumtion. Med ett privatlån kan du själv bestämma hur lång återbetalningstid du vill ha och den effektiva räntan är nästan alltid bra mycket lägre än på smslån och snabblån.

Låna till tvättmaskin via låneförmedlare

Om du är på jakt efter ett privatlån med låg ränta och bra villkor är det en mycket bra idé att vända sig till en låneförmedlare. När du ansöker om lån via en låneförmedlare kan du snabbt och smidigt jämföra räntor och villkor från ett stort antal svenska banker och andra kreditgivare, helt utan kostnad.

Låna pengar till ny tvättmaskin via Lendo

Låna till tvättmaskin snabbt och tryggt via Lendo. Besök låneförmedlaren Lendo när du vill smidigt och helt utan kostnad jämföra lån som inte kräver säkerhet från upp till 40 olika banker och andra kreditgivare. Att fylla i en ansökan på Lendos hemsida tar endast ett par minuter och du binder dig inte till något.

Vem kan låna?

Om du väljer att teckna ett privatlån behöver du inte lämna någon säkerhet. Alla långivare i Sverige som erbjuder lån kräver dock att den som ansöker är över 18 år och har någon form av regelbunden inkomst.

Man behöver inte alltid ha en fast anställning för att få låna pengar. Hos flera långivare är man idag välkommen att ansöka om privatlån om man till exempel vikarierar, har en projektanställning eller är ålderspensionär.