Låna pengar till värmepump

Låna till värmepump

Letar du lån till värmepump? En ny värmepump till huset är ofta en ganska så stor investering, speciellt om man ska slå till på en av de dyrare modellerna som finns på marknaden. Av denna anledning är det inte alls förvånande att många funderar på om man ska teckna lån för att få hjälp med att finansiera köpet och installationen.

Låna till värmepump hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt!
✅ Låna upp till 500 000 kr utan säkerhet.
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ 0 kr i uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst lösa ditt lån i förtid.

Låna till värmepump via en låneförmedlare

Jämför lån till värmepump via en låneförmedlare och välj det lån som passar dig bäst. Att den svenska lånemarknaden idag är större än någonsin tidigare är positivt, men när det finns ett stort antal låneaktörer att välja mellan är det inte alltid en enkel uppgift att veta var man kommer få den lägsta låneräntan eller de bästa villkoren. Detta är anledningen till varför vi gärna rekommenderar våra läsare att prova skicka en låneansökan via en låneförmedlare. Det är ett fantastiskt effektivt sätt att snabbt få ut sin ansökan till ett stort antal banker och andra låneinstitut.

Låna till värmepump snabbt och med låg ränta via Advisa

Vänd dig till Advisa när du letar lån till värmepump. De flesta människor har idag troligtvis hört talas om Advisa, det är en av Sveriges största låneförmedlare. Skickar du iväg en ansökan via Advisa kan du få svar från upp till 40 banker och långivare. I många fall behöver du inte vänta mer än 1-2 minuter innan de första svaren börjar komma in. Att samla in lånerbjudanden från en stor bunt svenska banker och andra långivare via Advisa är kostnadsfritt och din ansökan är ej på något sätt bindande.

Kan jag ta lån till värmepump trots betalningsanmärkning?

Ja, hos ett flertal långivare är det möjligt att ta lån trots betalningsanmärkning, speciellt om det är frågan om ett privatlån. Detta förutsatt att du har ej har en aktiv skuld hos Kronofogden och att du fått ordning på ekonomin.

En eller ett par betalningsanmärkningar brukar dock försvåra möjligheten till lån och det är också troligt att räntan du blir erbjuden inte kommer vara speciellt bra.

Kolla om du kan få lägre lånekostnader

Har du idag flera befintliga lån utspridda hos olika låneinstitut och känner att du troligtvis betalar mer i ränta på dessa än du borde? Då kan det vara läge att i samband med att du kollar vad ett lån till värmepump skulle gå loss på, också undersöker om det skulle vara möjligt att baka ihop alla tidigare lån till ett enda stort lån.

Att baka ihop flera lån till ett stort lån är ofta ett otroligt enkelt sätt att få ned lånekostnaderna och få mer pengar över till sparkontot. Många upplever också att det snabbt blir mer ordning och reda på ekonomin när man har alla lån samlade på ett ställe och plötsligt slipper en stor mängd fakturor som kommer vid olika tillfällen.