Låneförmedlare som inte tar UC i samband med att ansökan behandlas

Låneförmedlare utan UC

Letar du låneförmedlare utan UC? Många människor, unga och gamla, tar idag hjälp av en låneförmedlare när de är på jakt efter ett nytt lån. Det är ett otroligt smidigt och effektivt sätt att helt kostnadsfritt jämföra räntor och villkor från en större mängd banker och långivare innan man bestämmer sig för var man ska låna. Många människor är också, av olika anledningar, intresserade av lån utan UC. Det är med andra ord inte alls märkligt att många människor letar låneförmedlare som inte tar UC i samband med ansökan.

Tips på låneförmedlare som inte tar UC

Klara Lån skiljer sig från andra låneförmedlare i Sverige då de gjort det möjligt att söka lån utan att en UC tas i samband med låneansökan. Detta gäller dock bara för lånebelopp på 30000 kr och lägre. Behöver du låna mer än 30000 kr (det är möjligt att låna upp till 200 000 kr via Klara Lån) kommer en UC att registreras på dig.

Klara Lån är ett bra exempel på låneförmedlare utan UC

Låneförmedlaren Klara Lån tar inte UC vid lånebelopp på 30000 kr och lägre. Att ansöka om nytt lån genom Klara Lån är helt kostnadsfritt. Det tillkommer inte heller några som helst räntepåslag eller andra extra avgifter. Fantastiskt snabbt går det dessutom. Svar kommer vanligtvis inom 15 sekunder (ofta från flera långivare).

Vem kan ansöka?

Vem kan ansöka om lån? Grundkraven för att kunna ansöka om lån genom låneförmedlaren Klara Lån är att du fyllt 18 år och har en årlig inkomst på minst 100 000 kronor.

Även den som har en eller flera betalningsanmärkningar i registret är välkommen att ansöka om lån, så länge grundkraven ovan är uppfyllda.

Många gånger är det mycket svårt, nästan omöjligt, att få lån hos den vanliga banken om man råkat dra på sig anmärkningar. När du lånar pengar genom Klara Lån behöver inte äldre betalningsanmärkningar vara något stort hinder.

Du får dock inte ha ett aktivt skuldkonto hos kronofogden. Har du en aktiv skuld hos kronofogden kommer Klara Lån tyvärr inte kunna hjälpa dig med nytt lån.

Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till

Du som lånar genom låneförmedlaren Klara Lån bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Ingen säkerhet eller borgensman krävs för denna typ av lån.

Du kan till exempel använda lånet för att slå till på en soffa eller säng. Eller om du vill köpa en begagnad bil, motorcykel eller någonting helt annat.