Låneförmedlare hjälper dig hitta den billigaste räntan

Funderar du på att söka privatlån via låneförmedlare? Det finns flera bra anledningar till varför det är en utmärkt idé att ansöka om privatlån genom en låneförmedlare. När du tar hjälp av exempelvis Lendo, Zmarta eller Direkto behöver du inte själv kontakta en stor mängd banker och långivare för att kunna jämföra räntor och lånevillkor.

En annan mycket viktig anledning till att söka lån via låneförmedlare är att denna tar endast en kreditupplysning som sedan alla banker får dela på. Detta är viktigt då ett stort antal kreditupplysningar under en kort tidsperiod kan försämra din kreditvärdighet.

Lendo

Låt låneförmedlaren Lendo hjälpa dig att betala så lite som möjligt för ditt nya privatlån. När du ansöker om lån genom Lendo behandlas din förfrågan av upp till 25 olika banker, så att du ska kunna hitta privatlånet med lägst ränta och bästa villkoren för just dig.

Hur mycket kan jag låna genom låneförmedlare?

Det finns flera låneförmedlare som förmedlar privatlån upp till 600 000 kr (Zmarta). Ett annat vanligt maxbelopp är 500 000 kr (Lendo, Direkto).

Hur snabbt ska lånet betalas tillbaka?

När du ansöker om privatlån genom en låneförmedlare kan du vanligtvis välja en återbetalningstid mellan 1 och 15 år. Det är vanligt att du, i samband med att ansökningsformuläret fylls i, kan räkna på hur återbetalningstiden påverkar din månadskostnad. Detta för att hjälpa dig se vilken återbetalningstid som passar dig och din ekonomi bäst.

Kostar det något att ansöka om lån genom låneförmedlare?

Tjänsterna som erbjuds är helt kostnadsfria för dig att använda. En låneförmedlare tar inte ut några avgifter av den som söker lån. Affärsmodellen bygger på att låneförmedlarna får ersättning av banker och andra långivare för förmedlade lån.