Låneskydd för privatlån

Låneskydd

Vad innebär låneskydd? Det kan beskrivas som en typ av försäkring som är kopplad till ett lån. Ett låneskydd är ofta till stor nytta om något oförutsett skulle hända och påverka låntagarens förmåga att betala tillbaka lånet. Det kan exempelvis handla om att låntagaren blir sjukskriven eller blir arbetslös. I dessa situationer behöver inte låntagaren oroa sig över sina återbetalningar eftersom låneskyddet aktiveras och täcker dessa utgifter.

Långivare som erbjuder privatlån med låneskydd

Lev livet klokt med ett låneskydd i bagaget. Flera aktörer på den svenska lånemarknaden som har specialiserat sig på privatlån utan säkerhet erbjuder idag låneskydd som kan skydda dig vid oförutsedda händelser. För mer information om detta och hur du kan ansöka om låneskydd, läs vidare nedan.

Santander Consumer Bank erbjuder privatlån med låneskydd

Hos Santander Consumer Bank är det möjligt att teckna låneskydd i samband med att du ansöker om privatlån. Med ett låneskydd från Santander Consumer Bank behöver du inte oroa dig för dina lånebetalningar om du skulle råka ut för oväntade händelser såsom sjukskrivning i mer än 30 dagar, arbetslöshet i mer än 30 dagar (ofrivillig), sjukhusvistelse i mer än 7 dagar eller vid dödsfall, då hela skulden betalas av. Kom ihåg att alltid kolla Santander Consumer Banks hemsida för aktuella villkor och information.