Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och hjälper varje år en stor mängd låntagare att sänka sina lånekostnader

Lendo hjälper dig hitta lån med låg ränta utan säkerhet

Kanske har du redan hört talas om låneförmedlaren Lendo? Många känner igen Lendo både från tv och radio. Detta är utan tvekan en av Sveriges största och mest populära förmedlare av privatlån och då är det inte alls konstigt att det finns en bra budget för marknadsföring.

Lendo öppnade redan år 2007 när låneförmedling fortfarande var ganska så nytt i Sverige. Lendo började med att förmedla bolån, men övergick till privatlån år 2008. Det är inte bara i Sverige som Lendo vuxit sig starka. Sedan år 2012 hittar man denna låneförmedlare även i Norge och 2015 öppnades ett kontor i vårt östra grannland Finland.

Lendo privatlån

Vill du låna med låg ränta utan säkerhet? Ett enkelt och smart sätt att hitta ett privatlån med låg ränta är genom att göra en låneansökan via Lendo. Att ansöka om nytt privatlån via Lendo, och samtidigt få möjlighet att jämföra räntor och villkor från en stor mängd banker, är en snabb och otroligt enkel process. För att komma igång behöver du bara fylla i en enkel låneansökan på Lendos hemsida med belopp du önskar låna, återbetalningstid samt dina personuppgifter.

Låna upp till 600 000 kr snabbt och utan säkerhet via Lendo

Efter att du klickat iväg din ansökan får du oftast en bunt med erbjudanden redan inom en timme eller två från det att du ansökt. En rekommendation är dock att du väntar upp till 24 timmar innan du bestämmer dig för vilket låneerbjudande som är bäst just för dig. Detta för att din ansökan ska vara helt färdigbehandlad när du gör ditt val.

Lendo hjälper dig jämföra privatlån

Att ansöka om privatlån via Lendo är helt gratis

Att ansöka om nytt privatlån via en låneförmedlare är alltid helt kostnadsfritt. Lendo tjänar sina pengar genom att de får betalt av de olika bankerna och långivarna för förmedlade lån.

Denna affärsmodell gör det möjligt att hålla tjänsten helt kostnadsfri för alla som vill jämföra långivarnas räntor och villkor.

Vilka banker har Lendo avtal med?

Vilka banker i Sverige samarbetar Lendo med idag? Många är nyfikna på vilka banker Lendo har ett samarbete med och givetvis ville vi också undersöka detta närmare.

Lendo har i skrivande stund (år 2019) ett samarbete med bland annat följande banker och långivare: Avida Finans, Balanzia, Bigbank, Collector Bank, Credento, Euroloan, Forex Bank, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lån & Spar Bank, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax, PayEx, Resurs Bank, Re:member, Santander, SEB, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken samt Wasa Kredit.

Baka ihop lånen genom Lendo och sänk dina lånekostnader

Baka ihop dina dyra smålån och krediter till ett enda lån. Känner du, precis som många andra människor, att du i slutet av månaden betalar alldeles för mycket i räntor och avgifter på dina befintliga smålån och krediter? Då kan det vara läge att vända sig till Lendo.

Låneförmedlaren Lendo kan hjälpa dig att baka ihop dyra lån, avbetalningsköp och andra krediter till ett enda privatlån där räntan är bra och återbetalningstiden lång (ibland upp till 10-15 år).

Vanliga frågor om Lendo

Vill du veta mer? Här nedan har vi sammanställt en del vanliga frågor och svar om låneförmedlaren Lendo.

Hur lång är återbetalningstiden på privatlånen Lendo förmedlar?
Den som ansöker om privatlån kan själv välja återbetalningstid från 1 år upp till 15 år.

Vad har Lendo för ränta?
När man lånar via Lendo hamnar den effektiva räntan någonstans mellan 4,95% och 17,55%. Det är bra att känna till att räntan inte sätts av låneförmedlarna, utan av banken eller långivaren som låneförmedlaren samarbetar med.

Hur länge är ett lånelöfte giltigt?
Om du fått en låneansökan beviljad har du gott om tid innan du behöver bestämma dig för vilken långivare du ska gå vidare med. Ett lånelöfte genom Lendo är nämligen giltigt i 30 dagar innan det slutar att gälla.

Går det att lösa lån i förtid?
Du har möjlighet att när som helst lösa lån i förtid eller betala in extra pengar utan att det kostar dig någonting extra.