Lös dina dyra lån och krediter i förtid och spara pengar

Lösa dyra lån

Det är möjligt att lösa dyra lån i förtid. Att lösa ett lån innebär att man betalar av lånet innan avtalad tid. Det brukar främst finnas två anledningar till varför människor är intresserade av att lösa sina lån i förväg. Den första anledningen brukar vara att man fått bättre ekonomi. Kanske har man äntligen fått en befordran på jobbet, eller så har ens partner börjat jobba heltid. Då kan det verkligen vara läge att lösa ett eller flera lån för att bli av med räntekostnader och avgifter.

Ersätt dina dyra lån med ett samlingslån från Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt på skärmen!
✅ Samla dyra lån och krediter på belopp upp till 500 000 kr.
✅ Lång återbetalningstid, upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt nya lån i förtid.

Lös dina dyra lån med hjälp av ett större lån

En annan vanlig anledning till att lösa lån är att man inte alls är nöjd med räntan. Ofta har man också uppmärksammat att det går att få mycket lägre ränta och bättre villkor hos en annan bank eller långivare. Detta brukar vara särskilt intressant om man sitter med en större bunt smålån. Man vill helt enkelt lösa alla de olika lånen för att ersätta dessa med ett nytt större lån, ett så kallat samlingslån. Detta brukar vara ett smidigt, enkelt och effektivt sätt att minska lånekostnaderna och få mer över i plånboken varje månad.

Lös dina dyra lån och krediter med hjälp av ett billigt lån via Lendo

Vänd dig till låneförmedlaren Lendo när du är intresserad av att lösa dyra lån. Lendo kan hjälpa dig att snabbt och kostnadsfritt hitta ett nytt billigt privatlån som du kan använda för att lösa dina befintliga dyra lån och krediter. När du skickar en låneförfrågan om ett nytt lån via Lendo kan du få svar från upp till 40 banker och långivare genom en ansökan. Att använda sig av Lendos jämförelsetjänst är kostnadsfritt och du förbinder dig ej till något.