Nordiclån kräver ingen säkerhet och vad du vill använda pengarna till är helt upp till dig

Låna pengar snabbt och enkelt hos Nordiclån

Hos Nordiclån är du välkommen att låna pengar snabbt och smidigt. När du ansöker om ett snabbt privatlån hos Nordiclån behöver du inte vänta länge på pengarna. Skickar du in din ansökan medans kundtjänsten har öppet får du vanligtvis svar redan inom en timme. Blir lånet godkänt och du väljer att signera lånet digitalt med ditt BankID betalas det ut samma dag som ansökan gjorts eller senast vardagen efter.

Nordiclån privatlån

Nordiclån erbjuder sina kunder privatlån på belopp upp till 50000 kr. Du kan själv välja löptid på lånet (12-80 månader) i samband med att du fyller i låneansökan.

Låna snabbt och enkelt hos Nordiclån

Räntan på Nordiclån privatlån är individuell, årsräntan är f.n. mellan 7.92 och 21,60%. Det kan vara bra att veta att du har möjlighet att när som helst avbetala lite mer eller till och slutbetala lånet om du så önskar, det kostar dig ingenting extra.

Låna till utlandsresa hos Nordiclån och upptäck mer av världen

Vill du låna till utlandsresa? Om du vill upptäcka mer av världen men av någon anledning inte haft möjlighet att själv spara ihop till reskassan kan ett smidigt och snabbt privatlån från Nordiclån vara det som krävs för att du ska komma iväg på drömresan. När du ansöker om privatlån hos Nordiclån kan du välja att betala tillbaka lånet snabbt (12 månader) eller i en betydligt mer långsam takt om du så önskar (upp till 80 månader). Du hittar mer information om reselån här.

Vem kan låna pengar hos Nordiclån?

För att kunna bli beviljad ett lån är det viktigt att du kan uppfylla följande grundkrav:

  • Du som ansöker är minst 20 år.
  • Inga betalningsanmärkningar.

Förutom kraven ovan, så tar Nordiclån även en kreditupplysning i samband med ansökan.