Låna pengar hos NyStart Finans

NyStart Finans

NyStart Finans har förståelse för att alla människors kredithistorik inte är helt fläckfri. Här erbjuds snabb handläggning och professionell rådgivning. Hos denna långivare kan även den som har flera betalningsanmärkningar eller en aktiv skuld hos kronofogden få hjälp med ett nytt lån för att städa upp efter gamla misstag.

NyStart Finans privatlån

Vänd dig till NyStart Finans när du känner att det är dags att städa upp bland dina gamla lån och skulder. NyStart Finans erbjuder en låneprodukt de valt att kalla Nystartlånet. Detta lån fungerar som ett klassiskt hopbakslån utan krav på säkerhet (eller samlingslån om man är mer bekant med den lånetermen), fast med den stora skillnaden att betalningsanmärkningar eller en skuld till kronofogden inte behöver vara något hinder.

Teckna lån hos NyStart Finans

Återbetalningstiden på Nystartlånet går att få upp till 12 år och det maximala lånebeloppet är 500 000 kr. Räntan sätts alltid individuellt, f.n någonstans mellan 10.9% och 26,0% (den högsta effektiva räntan är 28,9%).

Varför ansöka om lån hos NyStart Finans?

Hos NyStart Finans kan du få personlig rådgivning i samband med ansökan
När du skickar en låneansökan till NyStart Finans kan du få hjälp med att gå igenom dina dyra lån och andra skulder du vill bli av med och också få tips på hur du kan förbättra din ekonomiska situation. Blir du beviljad ett lån tar inte hjälpen slut där, ser du till att betala dina räkningar i tid och undviker nya lån och upplysningar om UC, kommer det finnas möjlighet till sänkt ränta.

Betalningsanmärkningar och många UC inget hinder
Du är välkommen att ansöka trots en eller flera betalningsanmärkningar och många förfrågningar om UC. NyStart Finans kikar främst på låntagarens inkomst och återbetalningsförmåga. Detta betyder att betalningsanmärkningar och flera förfrågningar om UC inte behöver vara ett hinder för lån.

Du kan låna för att lösa skulder hos kronofogden
NyStart Finans kan även hjälpa till med lån för att lösa skulder till kronofogden. Viktigt att notera är dock att en medsökande alltid är ett krav när skulder till kronofogden ska lösas.