Privatlån till dig som är 18 år gammal

Privatlån 18 år

Är du 18 år och på jakt efter ett privatlån? Det är inte alltid alldeles lätt att veta vart man ska vända sig när man är 18 år gammal och i behov av ett privatlån. Det finns idag cirka en handfull långivare som erbjuder privatlån och har en åldersgräns på 18 år. Om du vill veta vilken av dessa långivare som kommer att erbjuda dig den bästa låneräntan har vi ett riktigt bra tips till dig - ansök via en låneförmedlare. Flera av de stora låneförmedlarna i Sverige har en åldersgräns på 18 år och de hjälper dig gärna att snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt jämföra privatlån.

Lendo är en av Sveriges populäraste låneförmedlare

Lendo har en åldersgräns på 18 år och är känd som låneförmedlaren som samarbetar med flest banker och andra långivare i Sverige. Det är otroligt enkelt att skicka en låneansökan via Lendo. Att fylla i ansökningsformuläret tar inte mer än två minuter. Du fyller i bl.a hur mycket du vill låna samt hur lång avbetalningstid på privatlånet du önskar. Därefter kontaktar Lendo en stor mängd banker och kreditinstitut åt dig. När du gör en ansökan via Lendo tar det ofta inte mer än ett par minuter innan du har fått dina första erbjudanden om privatlån.

Många långivare kräver att låntagaren ska vara minst 20 år gammal

En majoritet av långivarna som specialiserat sig på privatlån kräver att låntagaren är 20 år eller äldre. Detta är tråkigt då vi vet att det idag faktiskt finns många 18-åringar som är riktigt ansvarsfulla, har fast inkomst och gott om utrymme i ekonomin för ett privatlån och alla dess kostnader.

Någonting positivt är dock att bland långivarna som erbjuder privatlån till 18-åringar hittar man flera av de stora bankerna och långivarna i Sverige, t.ex Swedbank, SEB och ICA-banken. Dessa banker vi nämnt är alla kända för att kunna erbjuda privatlån till låga räntor och bra villkor.