Låna pengar trots betalningsanmärkning

Privatlån med betalningsanmärkning

Är det möjligt att få privatlån med betalningsanmärkning? Alla människor kan drabbas av ekonomiska bakslag vid något tillfälle i livet. Det är många som idag tror och tänker att det är helt omöjligt att få ett privatlån beviljat om man dragit på sig en eller flera betalningsanmärkningar. Detta stämmer inte alls. Någonting som man däremot måste ha i åtanke när man ansöker om privatlån med betalningsanmärkning är att långivaren kan komma att kräva en lite högre ränta än normalt.

Var kan man låna trots betalningsanmärkningar

Det finns idag flera långivare som anser att människors framtida betalningsförmåga är mycket viktigare än gammal kredithistorik. Om du på ett enkelt och smidigt sätt vill hitta kreditgivare och banker som accepterar låntagare med betalningsanmärkningar ska du i första hand prova att använda dig av en låneförmedlare.

Anledningen till detta är mycket enkel. De stora låneförmedlarna i Sverige har alltid bra koll på vilka banker och andra långivare som kan tänkas bevilja privatlån till låntagare med betalningsanmärkningar. En annan viktig anledning till att använda sig av en låneförmedlare är att man bara får en kreditupplysning registrerad trots att man får möjlighet att jämföra lån från en stor mängd banker och andra långivare. Detta är fullt möjligt då långivarna måste dela på en och samma upplysning som tas av låneförmedlaren.

Att inte drar på sig fler upplysningar än nödvändigt när man letar privatlån är viktigt. Det är ett välkänt faktum att flera kreditupplysningar hos UC under en kort period kan påverka ditt kreditbetyg negativt. Ett sämre kreditbetyg är troligtvis det sista man önskar sig om man redan har en eller flera betalningsanmärkningar.

Låna pengar trots betalningsanmärkning via Lendo

Lendo är en av Sveriges populäraste låneförmedlare och hjälper varje år en stor mängd svenskar att hitta lån trots betalningsanmärkningar. Hos Lendo är du välkommen att smidigt och helt kostnadsfritt ansöka om privatlån om du kan uppfylla följande krav:

    • Du som ansöker är minst 18 år fyllda
    • Inkomst på minst 120 000 kr
    • Skuldfri hos Kfm sedan 6 månader
    • Folkbokförd i Sverige sedan minst ett år

Genom låneförmedlaren Lendo lånar du säkert och tryggt. Samtliga banker och kreditgivare som Lendo har ett samarbete med står under Finansinspektionens tillsyn.

Vad är en betalningsanmärkning?

Vad är egentligen en betalningsanmärkning? En betalningsanmärkning kan bäst beskrivas som en notering hos ett upplysningsföretag om att någon inte betalat skulderna i tid och därför hamnat hos kronofogden. Ett vanligt missförstånd som man ofta ser är att det skulle vara kronofogden som ger en anmärkning, detta stämmer inte. Kronofogden fastställer bara skulden och det är sedan kreditupplysningsföretagen som registrerar detta som en anmärkning.