Privatlån med låg ränta

Privatlån med låg ränta

Letar du privatlån med låg ränta? Om du är på jakt efter ett privatlån med låg ränta är det otroligt viktigt att du får möjlighet att jämföra räntor från så många banker och långivare som möjligt. När man letar bolån med låg ränta finns det ofta inte så värst många aktörer att välja mellan. Du har de stora klassiska bankerna och ett par uppstickare, men situationen för privatlån är en helt annan. Idag, särskilt med alla nya nischlångivare som tillkommit på senare år, finns det ett fantastiskt stort utbud av aktörer som erbjuder privatlån.

Jämför räntor och villkor från ett stort antal långivare i ett svep via låneförmedlare

Att på egen hand jämföra räntor från ett stort antal långivare är ofta både svårt och tidsödande. Detta är en av de främsta anledningarna till varför så många idag väljer att ta hjälp av en låneförmedlare.

När du ansöker om privatlån via någon av de stora låneförmedlarna i Sverige blir din ansökan behandlad av ett stort antal banker och andra långivare samtidigt, precis som om du själv hade sökt hos var och en av dem, men med den stora skillnaden att du bara behöver fylla i ett ansökningsformulär. Detta gör att du sparar mycket tid.

Advisa

Vänd dig till Advisa när du letar privatlån med låg ränta. Låneförmedlaren Advisa jämför flest långivare i Sverige och har toppbetyg på Trustpilot (kundbetyg 9,5). Det kostar ingenting att använda Advisas jämförelsetjänst och du binder dig inte till något.

Håll nere antalet kreditupplysningar

En annan, kanske ännu viktigare anledning, till att låta en låneförmedlare göra jobbet åt dig är att låneförmedlaren ser till att det endast tas en UC (kreditupplysning), trots att ansökningsformuläret når ut till ett tiotal ledande banker och andra långivare som erbjuder privatlån med bra räntor.

Att man håller nere antalet UC-förfrågningar när man letar privatlån med låg ränta är otroligt viktigt. Flera UC-förfrågningar under en kort period är något som sänker kreditbetyget och kan kraftigt försämra chanserna till låg ränta på privatlånet.