Låna utan UC

Privatlån utan UC

Letar du privatlån utan UC? Att hitta privatlån utan att det tas UC i samband med ansökan brukar inte vara något problem. Detta eftersom ett flertal långivare idag faktiskt använder andra upplysningsföretag än UC för att ta en kreditupplysning, man använder sig av exempelvis kreditupplysningsföretagen Creditsafe eller Bisnode.

Här kan du låna pengar utan UC

Vill du låna pengar utan UC? Frogtail är en populär långivare för alla som vill låna utan UC. Hos Frogtail är det otroligt enkelt och smidigt att komma igång med en låneansökan. När du ansöker om lån hos Frogtail sker hela processen över internet och du behöver inte skicka in några handlingar. Här är du välkommen att ansöka om privatlån på belopp mellan 7000-40000 kr och ingen UC tas i samband med ansökan.

Frogtail

Vem kan ansöka om lån utan UC hos Frogtail?

  • Låntagaren är över 18 år.
  • Taxerad inkomst.
  • Folkbokförd i Sverige.
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden.

Frogtail ställer inga speciella krav på den som vill låna, men ovanstående måste vara uppfyllt!

Hur mycket kan man låna utan UC?

Hur mycket kan jag låna utan UC kontroll? Det finns ingen riktig gräns för hur mycket man kan låna utan UC, i alla fall ingen lagstadgad sådan. Rent generellt kan man säga att det brukar gå bra att hitta lån på upp till 40 000 kr utan UC.

Vanliga lånebelopp för den som vill ta ett privatlån utan UC:

Låna 5000 utan UC
Låna 10000 utan UC
Låna 15000 utan UC
Låna 20000 utan UC
Låna 30000 utan UC
Låna 40000 utan UC

Låna pengar utan kreditupplysning

En mycket vanlig fråga som vi ofta ser är om det går att låna utan en kreditupplysning och ett kort svar på detta är nej, det går ej att låna utan en kreditupplysning. Detta eftersom alla långivare i Sverige enligt lag är skyldiga att göra en kreditupplysning innan de beviljar låntagaren ett lån.

Någonting värt att tänka på är dock att även om en kreditupplysning skulle visa att man har betalningsanmärkningar eller en låg inkomst, så behöver inte det betyda att man automatiskt får ett nej från alla långivare. Det finns idag flera långivare som alltid gör en individuell helhetsbedömning, vilket betyder att man kan bli beviljad ett lån trots att man tidigare råkat ha en småtrasslig ekonomi.