Refinansiering

Refinansieringslån

Letar du refinansieringslån? Att refinansiera lån är idag ett mycket snabbt och enkelt sätt att förbättra sin privatekonomi. Detta brukar vanligtvis inte enbart leda till lägre lånekostnader, utan också till att man får en betydligt bättre översikt över sin ekonomi.

Refinansiera dina lån hos Coop

✅ Hos Coop får du alltid lånebesked direkt!
✅ Refinansiera lån och krediter upp till 500 000 kr (ingen säkerhet krävs).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt nya refinansieringslån i förtid.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du letar refinansieringslån med låg ränta

Är du intresserad av att refinansiera lån är det ofta en bra idé att ta hjälp av en låneförmedlare. När du skickar in en ansökan om ett refinansieringslån via en låneförmedlare får du möjlighet att ansöka hos flera banker och långivare samtidigt trots att du endast fyllt i en ansökan. Den stora fördelen med detta är att du i lugn och ro kan jämföra räntor från ett stort antal långivare och du behöver inte oroa dig över att din kreditvärdighet ska påverkas negativt eftersom låneförmedlaren alltid ser till att endast en kreditupplysning registreras i samband med att din förfrågan behandlas.

Refinansiering via Lendo - få svar från upp till 40 olika långivare

Ansök om ett refinansieringslån snabbt och tryggt via Lendo och få svar från upp till 40 olika banker och långivare. Lendo är en av de ledande i branschen när det kommer till låneförmedling. Lendo hjälper varje år tusentals svenskar som har flera lån att refinansiera dem på ett och samma ställe och på så sätt få ner lånekostnaden. Att fylla i en ansökan på Lendo hemsida tar cirka 2 minuter av din tid och du kan räkna med snabba svar. Att ansöka om refinansiering via Lendo är kostnadsfritt och du binder dig ej till något.