Låna pengar till renovering

Renoveringslån - Låna till renovering

På jakt efter ett renoveringslån? Kanske känns ditt hem lite slitet eller omodernt? Då kan det vara bra läge att snabbt komma igång med en renovering för att göra hemmet mer trivsamt. Många sätter igång en renovering för att de länge haft en dröm om ett nytt modernt badrum eller ett uppfräschat kök, men det är värt att nämna att en renovering ofta också kan vara ett utmärkt sätt att höja värdet på sin bostad. Nästan all renovering i hemmet börjar med planering. Att måla om väggarna i ett rum behöver inte bli särskilt dyrt, men ska man göra någonting mer omfattande som att byta fönster, lägga nya golv eller renovera i kök och badrum kan kostnaden bli hög och då uppstår ofta frågan om man ska ta ett renoveringslån för att finansiera det hela.

Bynk

Låna till renoveringen hos Bynk - Ränta från 3,95%

✅ Hos Bynk får du lånebesked direkt!
✅ Privatlån upp till 300 000 kr, utan krav på säkerhet.
✅ Ränta från 3,95% till 19,95%
✅ Du kan själv ändra din månadskostnad.
✅ Du kan utöka ditt lån vid behov.
✅ Upp till fyra betalfria månader varje år.

Ett renoveringslån tas för att finansiera en renovering av en bostad

Jämför renoveringslån via låneförmedlare

Det kan vara en bra idé att jämföra olika renoveringslån först innan du bestämmer dig för var du ska låna. Detta så du inte betalar mer för ditt lån än du egentligen behöver. Det finns idag en fantastiskt stor mängd aktörer på den svenska lånemarknaden som erbjuder lån som kan användas till att finansiera en renovering i hemmet.

Att ansöka om ett nytt renoveringslån hos en bank eller kreditgivare där du redan tidigare lånat och som du är väl bekant med kan vara bra, men om du provar att använda dig av en låneförmedlare online är chanserna mycket goda att de kommer att kunna hjälpa dig hitta en betydligt bättre ränta eller villkor hos en annan aktör.

Hitta bästa renoveringslånet för ditt renoveringsprojekt genom låneförmedlaren Lendo

Letar du renoveringslån med låg ränta och bra villkor? Låt Lendo, en av Sveriges ledande låneförmedlare, hjälpa dig att uppfylla drömmen om en renovering i hemmet. Genom låneförmedlaren Lendo kan du smidigt jämföra och hitta lån upp till 500 000 kronor. En ansökan om ett lån för renovering tar inte mer än ett par minuter att fylla i och är helt kostnadsfri.

Kort om låneförmedlaren Lendo:

✅ Du kan låna mellan 10 000 – 500 000 kr utan säkerhet till vad du vill.
✅ Lendo jämför upp till 30 banker och långivare åt dig när du vill låna pengar till en renovering.
✅ Endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC).
✅ Enkel och mycket smidig ansökningsprocess. Fylla i en ansökan hos Lendo tar bara ett par minuter.
✅ Möjlighet att låna trots betalningsanmärkning. Lendo låter inte betalningssanmärkningar stå i vägen för din planerade renovering. Du får dock inte ha obetalda skulder hos kronofogden.

Genom Lendo lånar du till renoveringen tryggt och säkert. Denna låneförmedlare samarbetar endast med seriösa banker och långivare som står under Finansinspektionens tillsyn.

Dags att måla om tapeterna i hemmet eller behöver badrummet renoveras? Med ett renoveringslån kan du förverkliga både små och stora renoveringsplaner.

Renoveringslån utan säkerhet

Hur fungerar ett renoveringslån utan säkerhet? Det är inte alltid det finns utrymme för att utöka bolånet. Mycket på grund av att det idag ställs tuffa krav på hur hög belåningsgrad man får ha på sitt bolån. Då kan i stället ett renoveringslån utan säkerhet vara ett bra alternativ. Ett renoveringslån utan säkerhet är i de flesta fall ett annat ord för privatlån.

Någonting positivt med ett renoveringslån utan säkerhet, eller ett privatlån som det också kan kallas, är att det är ett lån som är relativt enkelt att få så länge man har en ordnad ekonomi. En annan bra grej många uppskattar är att själva processen från ansökan fram till utbetalning är mycket kort. Detta betyder att man kan komma igång med renoveringen redan inom 1-5 arbetsdagar från det att man skickat iväg sin ansökan. Längre än så brukar det nämligen inte ta att få pengarna utbetalda till bankkontot.

Att det verkligen går snabbt att få in pengarna till kontot blir särskilt tydligt när man lånar pengar från en bank där man smidigt kan signera och godkänna låneavtalet med sitt BankID.

Sevenday

Vill du låna till renovering med prisgaranti? SevenDay beviljar inte riktigt lika många lån som andra långivare på den svenska privatlånemarknaden, men någonting som gör dem unika är deras prisgaranti. Denna prisgaranti går kort sammanfattat ut på att blir du erbjuden och beviljad ett bättre totalpris på privatlån hos en annan långivare, så lovar SevenDay att du får ett lägre pris hos dem. Besök SevenDays hemsida för att se fullständiga villkor gällande prisgarantin.

Renoveringslån med säkerhet

Vad är ett renoveringslån med säkerhet? Har man ett bolån sedan tidigare är det vanligt att man kollar om det finns möjlighet att få igenom en höjning av denna för att finansiera en renovering i hemmet. Lånet skulle då kunna beskrivas som ett renoveringslån med säkerhet eftersom man lämnar bostaden som säkerhet för lånet.