Låneförmedlaren Sambla hjälper dig smidigt jämföra bankernas räntor

Sambla jämför bankernas räntor

Sambla är en oberoende låneförmedlare som sedan starten år 2014 hjälpt en stor mängd kunder att låna till riktigt bra villkor. Den som skickar en låneansökan genom Sambla får möjlighet att smidigt och helt kostnadsfritt jämföra räntor och villkor från upp till 40 olika banker och långivare. Att låna pengar genom Sambla går snabbt. Ofta kan man ha pengarna på kontot redan inom ett par dygn från det att man skickat in sin ansökan.

Sambla privatlån

Låneförmedlaren Sambla förmedlar flexibla privatlån, ibland även kallat blancolån eller lån utan säkerhet. Här snackar vi om lån som kan ha en stor mängd användningsområden. Ett privatlån går ofta utmärkt att använda för att till exempel finansiera ett bilköp om man saknar kontantinsats eller till att lösa dyra smålån och krediter för att minska sina lånekostnader.

Jämför räntor och avgifter genom Sambla

När du ansöker om ett privatlån med Sambla tar ansökningsprocessen vanligtvis inte mer än ett par minuter. Ibland kan det hända att du får dina första erbjudanden redan efter ett par minuter från det att du har skickat in din ansökan. Detta betyder att du snabbt kan få de pengar du behöver för att genomföra dina planer och drömmar.

Varför jämföra via Sambla?

Det finns idag tyvärr inget riktigt bra facit som alltid ger svar på vilken bank eller långivare man ska söka privatlånet hos för att få den bästa räntan. Detta eftersom räntan på ett privatlån ofta sätts individuellt baserat på vad kreditupplysningen visar.

Att själv göra ett försök med att jämföra privatlån tar mycket tid i anspråk. Det är även vanligt att man riskerar att få många kreditupplysningar tagna hos UC, vilket inte är att rekommendera.

Väljer du i stället att jämföra genom en låneförmedlare ser denna till att det endast tas en kreditupplysning hos UC, samtidigt som du ges möjlighet att helt kostnadsfritt jämföra räntor från ett stort antal olika banker och andra kreditgivare för att hitta det billigaste lånet.

Vilka banker samarbetar Sambla med?

Vilka banker jämför Sambla? Denna låneförmedlare samarbetar i dagsläget (år 2023) med bl.a följande banker och kreditgivare: Avida, Balanzia, Bigbank, Bluestep Bank, Brocc, Byax, Collector Bank, COOP Medmera Bank, GoodCash, ICA Banken, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lendify, Lån och Spar Bank, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordax Bank, Nordnet Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi, Swedbank & Wasa Kredit.