Samla alla lån på ett ställe till låg ränta

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe och få en klart lägre månadskostnad. Det är idag mycket vanligt att människor har flera lån och att dessa ligger utspridda hos olika banker och kreditgivare. Att ha flera lån utspridda hos olika långivare brukar ofta innebära att vissa av räntorna är onödigt höga och att man ganska så enkelt skulle kunna få ned låneräntan med flera procentenheter om man skulle välja att samla alla lån på ett ställe.

Samla alla lån på ett ställe via låneförmedlare

Många människor vänder sig idag till en låneförmedlare när det blivit dags att hitta en bättre långivare. Om du vill samla alla lån på ett ställe via låneförmedlare börjar du med att fylla i ett formulär om att samla lån. Detta är något du smidigt kan göra online på nätet och tar sällan mer än ett par minuter av din tid.

Efter att du fyllt i formuläret och klickat på ansök knappen når din ansökan ut till alla olika banker och andra ledande långivare som låneförmedlaren har ett samarbete med. Ofta handlar det om ett tiotal olika långivare. Vanligtvis behöver du inte vänta mer än 24 timmar innan din ansökan är helt färdigbehandlad. Då har du förhoppningsvis fått en stor bunt med låneerbjudanden.

Advisa

Advisa är experter på att samla alla lån på ett ställe. Låneförmedlaren Advisa hjälper dagligen flera hundra svenskar att få lägre lånekostnader. Att använda Advisas tjänster är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

Vad innebär det att samla alla lån på ett ställe?

Att samla alla lån på ett ställe brukar vanligtvis innebära att man tecknar ett nytt lån som täcker alla tidigare lån som ligger utspridda hos olika långivare. När du fått ditt nya lån utbetalt löser du dina gamla lån och behöver därefter endast fokusera på ett lån. Detta brukar vara ett effektivt sätt att spara både pengar och tid.

Hur mycket kan man spara?

Hur mycket man kan spara om man samlar alla lån på ett ställe beror helt på situationen. För den som har en större bunt dyra smålån eller ett stort kreditkortslån kan det handla om tusenlappar som kan sparas varje månad.