Samla alla lån på ett ställe till låg ränta

Samla alla lån på ett ställe

Samla alla lån på ett ställe och få en klart lägre månadskostnad. Det är idag mycket vanligt att människor har flera lån och att dessa ligger utspridda hos olika banker och kreditgivare. Att ha flera lån utspridda hos olika långivare brukar ofta innebära att vissa av räntorna är onödigt höga och att man ganska så enkelt skulle kunna få ned låneräntan med flera procentenheter om man skulle välja att samla alla lån på ett ställe.

Samla alla lån hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt!
✅ Samla lån upp till 350 000 kr (utan säkerhet).
✅ Återbetalningstid upp till 12 år.
✅ Ränta mellan 3,45% - 9,90%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ 3 mån låneskydd ingår.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt lån i förtid.

Samla alla lån på ett ställe via låneförmedlare

Samla alla lån snabbt och enkelt via låneförmedlare. Många människor vänder sig idag till en låneförmedlare när det blivit dags att hitta en bättre långivare. Om du vill samla alla lån på ett ställe via låneförmedlare börjar du med att fylla i ett formulär om att samla lån. Detta är något du smidigt kan göra online på nätet och det tar sällan mer än ett par minuter av din tid.

Efter att du fyllt i formuläret och klickat på ansök knappen når din ansökan ut till alla olika banker och andra ledande långivare som låneförmedlaren har ett samarbete med. Ofta handlar det om ett tiotal olika långivare. Vanligtvis behöver du inte vänta mer än 24 timmar innan din ansökan är helt färdigbehandlad. Då har du förhoppningsvis fått en stor bunt med låneerbjudanden.

Samla alla lån på ett ställe via Zmarta

Kolla med Zmarta när du snabbt vill få ned dina lånekostnader. Zmarta är experter på att samla alla lån med ett samlingslån. Låneförmedlaren Zmarta hjälper dagligen flera hundra svenskar att få lägre lånekostnader. Att använda Zmartas tjänster är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till något.

Vad innebär det att samla alla lån på ett ställe?

Att samla alla lån på ett ställe brukar vanligtvis innebära att man tecknar ett samlingslån, även kallat hopbakslån, som täcker alla tidigare lån som ligger utspridda hos olika långivare.

När du fått ditt nya lån utbetalt löser du dina gamla lån och behöver därefter endast fokusera på ett lån. Detta brukar vara ett effektivt sätt att spara både pengar och tid.

Hur mycket kan man spara om man väljer att samla alla lån på ett ställe?

Hur mycket man kan spara om man samlar alla lån på ett ställe beror helt på situationen. För den som till exempel har en större bunt dyra smålån eller ett par stora kreditkortslån kan det handla om flera tusenlappar som kan sparas varje månad.

En lång rad låneförmedlare och långivare erbjuder idag verktyg på sina hemsidor där man smidigt kan räkna på lånekostnaden. Det är dock viktigt att notera att detta endast är uppskattningar baserade på exempelränta. Den exakta räntan man kommer att bli erbjuden får man veta först efter att en kreditprövning gjorts.

Betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder

Att samla lån med betalningsanmärkning är inte alls så svårt som många tror. En eller flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att man ska få möjlighet att samla alla lån på ett ställe.

Ansöker man om samlingslån hos någon av de stora bankerna i Sverige får man tyvärr ofta räkna med att en betalningsanmärkning automatiskt kommer leda till avslag. Många upplever också stor frustration eftersom man hos de stora bankerna sällan ens får möjlighet att förklara omständigheterna till varför man fått betalningsanmärkningen.

Att de stora bankerna sällan är intresserade av att bevilja samlingslån om man har betalningsanmärkningar betyder dock inte att alla långivare kommer att avslå ens ansökan. Det finns flera långivare som tänker annorlunda. Flera av de mindre- och medelstora långivarna som jobbar med samlingslån är idag beredda att kika närmare på din ansökan. Detta betyder att om du kan visa att din ekonomiska situation i övrigt är sund, så behöver inte ett par gamla betalningsanmärkningar vara en anledning till att du ska få din ansökan nekad.

Rent allmänt kan man säga att det är ett stort plus om det vid ansökningstillfället gått minst 6 månader sedan du fick din senaste betalningsanmärkning. Har du dessutom möjlighet att ansöka tillsammans med en medsökande är detta ofta något som stort ökar chanserna till att du ska bli godkänd för ett samlingslån. I många fall kan en medsökande också leda till en flera procentenheter lägre ränta på samlingslånet.