Samla alla lån på ett ställe för att sänka din månadskostnad och få en enklare översikt över dina skulder

Samla alla lån på ett ställe

Att samla alla lån på ett ställe kan leda till en lägre månadskostnad. Det är vanligt att människor har flera lån hos olika långivare, och det kan innebära höga räntor och svårigheter att hålla reda på alla lån. Genom att samla alla lån på ett ställe kan du sänka låneräntan med flera procentenheter och få en enklare översikt över dina skulder. Det finns olika alternativ för att samla lån, till exempel genom att låna pengar från en bank eller genom att teckna ett samlingslån hos en långivare. Jämför olika erbjudanden noga för att hitta det bästa för just dina förutsättningar.

Ta kontroll över dina lån genom att samla alla dina lån hos Coop och sänka din månadskostnad

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt!
✅ Samla lån upp till 500 000 kr (utan säkerhet).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta med start från 3,76% (räntespann, effektiv ränta 3,76% - 10,36%).
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt lån i förtid.

Samla alla dina lån på ett ställe via en låneförmedlare

Samla alla dina lån på ett ställe, snabbt och enkelt via en låneförmedlare. Många människor vänder sig idag till en låneförmedlare när det blivit dags att hitta en bättre långivare. Om du vill samla alla lån på ett ställe genom en låneförmedlare börjar du med att fylla i ett formulär om att samla lån. Detta är något du smidigt kan göra online på nätet och det tar sällan mer än ett par minuter av din tid.

Efter att du fyllt i formuläret och klickat på ansök knappen når din ansökan ut till alla olika banker och andra ledande långivare som låneförmedlaren har ett samarbete med. Ofta handlar det om ett tiotal olika långivare. Vanligtvis behöver du inte vänta mer än 24 timmar innan din ansökan är helt färdigbehandlad. Då har du förhoppningsvis fått en stor bunt med låneerbjudanden som du kan sätta igång med att jämföra.

Samla alla dina lån på ett ställe via Advisa, en av Sveriges ledande låneförmedlare

Kolla med låneförmedlaren Advisa när du vill få ned dina lånekostnader genom att samla alla lån på ett ställe. Advisa är experter på samlingslån. Låneförmedlaren Advisa hjälper varje vecka flera hundra svenskar att få lägre lånekostnader. Att använda Advisas tjänster med syfte att samla alla lån på ett ställe är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Ta chansen att spara pengar på dina lån och kontakta Advisa idag.

Vad innebär det att samla alla lån på ett ställe?

Att samla alla lån på ett ställe brukar vanligtvis innebära att man tecknar ett samlingslån, även kallat hopbakslån, som täcker alla tidigare lån som ligger utspridda hos olika långivare. När du fått ditt nya samlingslån utbetalt till ditt konto löser du dina gamla lån och behöver därefter endast fokusera på ett lån. Detta brukar vara ett effektivt sätt att spara både pengar och tid.

Ibland kan det till och med vara som så att det är den nya långivaren som du tecknat ditt samlingslån hos som löser lånen åt dig. Detta för att verkligen säkerställa att de tidigare lånen blir lösta och att man inte råkar spendera pengarna på annat håll.

Hur mycket kan man spara varje månad?

Hur mycket man kan spara om man samlar alla lån på ett ställe beror helt på situationen. För den som till exempel har en större bunt dyra smålån och kanske också ett par stora kreditkortslån kan det handla om flera tusenlappar som kan sparas varje månad.

En lång rad låneförmedlare, banker och andra långivare erbjuder idag verktyg på sina hemsidor där man smidigt kan räkna på lånekostnaden.

Det är dock viktigt att notera att detta endast är uppskattningar baserade på exempelränta. Den exakta räntan man kommer att bli erbjuden får man veta först efter att en ansökan skickats in och en kreditprövning gjorts.

Vilka krav ställs på mig som vill samla alla lån på ett ställe?

Kraven som ställs på den som vill samla alla lån på ett ställe kan variera stort från långivare till långivare. Någonting alla långivare kräver dock är att man är minst 18 år gammal och kan uppvisa någon form av regelbunden inkomst.

Rent generellt kan man säga att långivarna som är kända för att kunna erbjuda billiga lån ofta ställer lite tuffare krav. Dessa långivare accepterar sällan till exempel betalningsanmärkningar.

Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder

Är det möjligt att samla alla lån trots att man tidigare råkat dra på sig en anmärkning? Att samla lån med betalningsanmärkning är inte alls så svårt som många tror. En eller till och med flera betalningsanmärkningar behöver inte vara ett speciellt stort hinder för att man ska få möjlighet att samla alla lån på ett ställe.

Ansöker man om ett samlingslån hos någon av de stora bankerna i Sverige får man tyvärr ofta räkna med att en betalningsanmärkning automatiskt kommer leda till avslag. Många upplever också stor frustration eftersom man hos de stora bankerna sällan ens får möjlighet att förklara omständigheterna till varför man fått betalningsanmärkningen.

Att de stora bankerna sällan är intresserade av att bevilja samlingslån om man har betalningsanmärkningar i registret betyder dock inte att alla långivare kommer att avslå ens ansökan.

Det finns idag flera långivare på den svenska lånemarknaden som tänker annorlunda. Flera av de mindre- och medelstora långivarna som jobbar med samlingslån är ofta beredda att kika närmare på en ansökan även om kreditvärdigheten vid ansökningstillfället inte är på topp, på grund av till exempel betalningsanmärkningar.

Detta betyder i korthet att om man kan visa att ens ekonomiska situation i övrigt är sund, så behöver inte en eller ett par gamla betalningsanmärkningar vara en anledning till att man ska få sin inskickade ansökan om att samla lån nekad.