Samla dina lån och skulder med hjälp av ett samlingslån

Samlingslån

Känner du att du i dagsläget betalar alldeles för mycket i ränta och avgifter på dina lån och krediter? Då kan det vara läge att ansöka om ett samlingslån. Med ett samlingslån kan du smidigt sänka dina lånekostnader och spara tusenlappar varje månad. Något annat positivt med ett samlingslån är att du får en mycket bättre översikt över din ekonomi när du i slutet av månaden endast behöver fokusera på ett lån och en månadsfaktura.

Samla dina lån med ett samlingslån från Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt!
✅ Samlingslån upp till 500 000 kr (utan säkerhet).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt samlingslån i förtid.

Ansök om samlingslån via låneförmedlare och få en stor mängd låneförslag

Att vända sig till en låneförmedlare när man är intresserad av ett samlingslån är ett fantastiskt smart drag, speciellt när man vill hitta det bästa samlingslånet på marknaden. En viktig fördel med att ansöka via låneförmedlare är att du med endast en ansökan och en UC-slagning kan få ett tiotal olika låneförslag att välja mellan. Riktigt fort går det dessutom. Att fylla i en ansökan om ett samlingslån hos någon av de stora låneförmedlarna i Sverige tar vanligtvis inte mer än ett par minuter av din tid och dina allra första svar får du oftast inom en minut.

Teckna samlingslån utan krav på säkerhet via Advisa

Ansök om ett samlingslån utan säkerhet på belopp upp till 600 000 kr genom låneförmedlaren Advisa och få svar idag från upp till 36 banker och långivare. Tjänsterna Advisa erbjuder är helt kostnadsfria för dig att använda och du binder dig inte till någonting.

Hur sätts räntan på ett samlingslån?

Räntan på ett samlingslån sätts ofta individuellt utifrån låntagarens ekonomiska situation. Långivarna kikar vanligtvis på en lång rad olika faktorer när de ska bestämma vad låntagaren ska erbjudas för ränta på samlingslånet, bland annat följande:

Sysselsättning: Långivarna gillar kunder som har fast anställning. Hos vissa långivare är fast anställning till och med ett viktigt grundkrav som måste kunna uppfyllas för att man ska bli beviljad ett samlingslån.

Inkomst: Vad du har i inkomst har ofta en mycket stor betydelse för vilken ränta du kommer att bli erbjuden. En stabil och hög inkomst är något som uppskattas av alla banker och andra långivare.

Befintliga lån: Få lån och låg belåning sedan tidigare är alltid någonting mycket positivt när man är på jakt efter nytt samlingslån. Detta betyder mindre risk för långivaren vilket leder till lägre ränta.

Antalet kreditupplysningar: Varje gång du skickar iväg en låneansökan tar långivaren en kreditupplysning på dig. Flera kreditupplysningar under en kort tidsperiod, speciellt om det är frågan om upplysningar tagna hos UC, ger dig sämre kreditvärdighet.

Eventuella tillgångar: Äger du i dagsläget ett hus, en bostadsrätt eller kanske ett fritidshus? Ju mer tillgångar du kan uppvisa i samband med att din ansökan behandlas, desto mindre risk för banken.

Vad är det för skillnad på samlingslån och hopbakslån?

Många vill veta vad det är för skillnad på samlingslån och hopbakslån. Ett kort svar är att det egentligen inte råder någon skillnad. Samlingslån och hopbakslån är nämligen två olika namn för samma slags lån, ett lån du ansöker om när du vill lösa dina tidigare lån och krediter med hjälp av ett nytt lån där räntan och villkoren är bättre.

Dessa lån kallas ibland också för skuldfinansieringslån eller saneringslån om den som ansöker har en lite sämre ekonomisk situation. Det kan till exempel handla om betalningsanmärkningar och att man dragit på sig ett stort antal UC-förfrågningar under de senaste månaderna.