Hos Santander Consumer Bank hittar du lån med bra ränta och villkor

Santander Bank

Letar du privatlån med bra ränta och utan uppläggningsavgift? Då kan Santander Bank vara rätt långivare för dig. Santander Consumer Bank i Sverige är en del av den stora, globala bankgruppen Banco Santander som har verksamhet i 45 länder och en bra bit över 100 miljoner kunder. Det var i november år 2014 som Santander Bank köpte upp GE Money Bank, vilket gjorde att Santander blev en stor aktör på den svenska lånemarknaden.

Santander privatlån

Santander Bank växer otroligt snabbt i Sverige och en av deras mest populära låneprodukter är Santander privatlån. Här är det möjligt att ansöka om privatlån, utan krav på säkerhet, på belopp upp till 350 000 kr och man kan räkna med att få svar direkt. Santander privatlån har en ränta mellan 3,95–12,95% (effektiv ränta 4,02–13,75%). Vilken ränta man kommer att bli erbjuden bestäms alltid individuellt efter att en kreditprövning gjorts.

Teckna lån hos Santander Consumer Bank

✅ Hos Santander Bank får du lånebesked direkt i samband med ansökan!
✅ Du kan låna upp till 350 000 kr (utan krav på säkerhet).
✅ Ränta från 3,95 – 12,95%.
✅ Möjlighet till två betalfria månader per kalenderår.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Inga som helst aviavgifter om du väljer att betala via autogiro.

Låna pengar hos Santander

Så ansöker du om privatlån hos Santander

Fyll i ansökan
För att se din personliga ränta behöver du fylla i en låneansökan. Här ska du fylla i dina personuppgifter och inkomstsuppgifter. Räntan bestäms utifrån dina ekonomiska förutsättningar. Du binder dig inte till något i detta steg.

Välj din månadskostnad
Direkt efter att du gjort en låneansökan får du ett erbjudande om din personliga ränta. Du kan nu bestämma om du vill gå vidare eller inte. Du får också möjlighet att bestämma din månadskostnad genom att välja återbetalningstid.

Signera lånet
Du kan signera avtalet med BankID eller vänta in avtalet med posten. Väljer du att signera med BankID har du vanligtvis pengarna på kontot inom 3 bankdagar. Väljer du att signera för hand tar det ett par dagar extra för pengarna att komma in.

Krav för att få låna pengar

Vem kan låna pengar? Hos Santander Bank är du välkommen att ansöka om ett privatlån om du kan uppfylla följande grundkrav:

  • Du ska ha fyllt 20 år.
  • Fast inkomst på minst 150 000 kr.
  • Inga registrerade anmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden.

Santander Bank tar kreditupplysning hos UC i samband med ansökan som grund för en kreditprövning.

Samla lån och krediter hos Santander Bank

Santander Bank erbjuder billiga privatlån med bra villkor. Därför är det en mycket bra bank att vända sig till när man vill samla lån och krediter för att sänka sina lånekostnader.

Om man tar ett privatlån, eller ett samlingslån som det också kan kallas när syftet är att samla ihop lån, hos Santander Bank, finns det vanligtvis två olika sätt att gå till väga när man ska samla lån.

Antingen kan man lämna in en så kallad lösenfullmakt med information om vilka lån och krediter man vill lösa, och banken ordnar resten. Alternativt kan banken betala ut hela lånesumman till ens bankkonto, så att man själv kan lösa lånen.