Hos Santander Consumer Bank hittar du lån med bra ränta och villkor

Santander Bank erbjuder lån med låg ränta och generösa lånevillkor

Letar du privatlån med bra ränta och utan uppläggningsavgift? Då kan Santander Bank vara rätt långivare för dig. Santander Consumer Bank i Sverige är en del av den stora, globala bankgruppen Banco Santander som har verksamhet i 45 länder och en bra bit över 100 miljoner kunder. Det var i november år 2014 som Santander Bank köpte upp GE Money Bank, vilket gjorde att Santander blev en stor aktör på den svenska lånemarknaden.

Santander privatlån

Santander Bank växer snabbt i Sverige och en av deras mest populära låneprodukter är privatlån. Hos Santander är det möjligt att ansöka om privatlån, utan krav på säkerhet, på belopp upp till 350 000 kr. Räntorna på dessa lån är rörliga, f.n 3,95-12,95% (effektiv ränta 4,02–13,75%) och bestäms alltid individuellt efter att en kreditprövning gjorts.

Santander Consumer Bank

✅ Hos Santander Bank får du lånebesked direkt i samband med ansökan!
✅ Du kan låna upp till 350 000 kr (utan krav på säkerhet).
✅ Ränta från 3,95 – 12,95%.
✅ Ingen uppläggningsavgift.
✅ Inga som helst aviavgifter om du väljer att betala via autogiro.

Låna pengar hos Santander

Krav för att få låna pengar

Vem kan låna pengar? Hos Santander Bank är du välkommen att ansöka om ett privatlån om du kan uppfylla följande grundkrav:

  • Du ska ha fyllt 20 år.
  • Fast inkomst på minst 150 000 kr.
  • Inga registrerade anmärkningar eller aktiva skulder hos Kronofogden.

Santander Bank tar kreditupplysning hos UC i samband med ansökan som grund för en kreditprövning.

Samla lån och krediter hos Santander Bank

Santander är en mycket bra bank att vända sig till när man vill samla lån och krediter för att sänka lånekostnader. Tar man ett privatlån hos Santander, så finns det två olika sätt att gå till väga när man ska samla sina lån. Man kan antingen lämna in en så kallad lösenfullmakt med info om vilka lån och krediter som man vill ska lösas och så ordnar banken resten, eller så betalar banken ut hela lånesumman till ditt bankkonto, så att du själv kan lösa lånen.