Låna med låg ränta och prisgaranti hos SevenDay

Låna pengar med låg ränta och prisgaranti hos SevenDay. Det finns inte många långivare i Sverige som erbjuder prisgaranti på sina privatlån, detta gör SevenDay mycket unika på den svenska lånemarknaden. Denna prisgaranti går lite kort sammanfattat ut på att om du skulle bli erbjuden en lägre ränta och totalkostnad hos en annan svensk långivare, så kommer SevenDay se till att du får ett lägre pris hos dem (kolla alltid med SevenDays hemsida för exakta villkor för prisgarantin).

SevenDay privatlån

Hos SevenDay kan du låna upp till 500 000 kr utan säkerhet och det går att välja en återbetalningstid på upp till 12 år.

Sevenday

För att komma igång med en låneansökan börjar du med att fylla i ett formulär. Efter att du fyllt i dina uppgifter och klickat iväg låneansökan tar det inte långt tid innan du får ett besked. Därefter kan du bestämma om du vill godkänna eller avböja erbjudandet du fått.

Väljer du att godkänna erbjudandet blir nästa steg att invänta skuldebrevet som skickas hem med posten. Skickar du tillbaka detta inom 30 dagar (lånelöften hos SevenDay är giltiga i 30 dagar) blir lånet utbetalt och ofta kan du räkna med få in pengarna på kontot redan samma dag som SevenDay fått det underskrivna skuldebrevet (givetvis förutsatt att alla uppgifter du uppgett i samband med låneansökan är korrekta).