Lös dina dyra lån och skulder med ett skuldfinansieringslån

Skuldfinansieringslån

Bli kvitt dina skulder med ett skuldfinansieringslån. Det finns idag flera långivare som erbjuder lån som är speciellt framtagna för människor med tung skuldbörda, så kallade skuldfinansieringslån. Dessa lån har många likheter med vanliga samlingslån (man ansöker om ett nytt lån för att bli av med dyra lån och skulder), men en mycket viktig skillnad är att även låntagare med betalningsanmärkningar och många förfrågningar om UC är välkomna att ansöka. En del av långivarna som erbjuder skuldfinansieringslån kan också hjälpa till i kontakten med fordringsägare och ibland kan man till och med få hjälp med lån även om man har ett aktivt skuldsaldo hos kronofogden.

Svea Ekonomi

Vänd dig till Svea Ekonomi om du känner att du fastnat i en tråkig skuldfälla och vill få tillbaka kontrollen över din ekonomi. Hos denna långivare kan även den som har skulder hos kronofogden få hjälp med lån. Svea Ekonomi kan även hjälpa till med ackordsuppgörelser. Om du inte bekant med denna term sedan tidigare, så betyder detta att de kontaktar (med din tillåtelse förstås) de olika fordringsägarna för att undersöka om det går att nå en uppgörelse där den totala skulden förhandlas ned.

Nystart Finans

NyStart Finans kan vara till stor hjälp när man behöver samla skulder och lån till ett nytt samlingslån. NyStart Finans kollar främst på låntagarens återbetalningsförmåga och inkomst, vilket betyder att betalningsanmärkningar och ett stort antal UC inte behöver vara hinder för lån. NyStart Finans är även kända för att kunna hjälpa till med att lösa skulder hos kronofogden.