Snabba privatlån utan säkerhet

Snabba privatlån

På jakt efter ett enkelt och snabbt privatlån? Många människor har idag inte tid att vänta i flera dagar på att ett privatlån ska bli godkänt för utbetalning. När vi tänker på snabba privatlån tänker vi främst på privatlån från långivare där man kan räkna med att få det slutgiltiga lånebeskedet inom en timme eller två från det att man ansökt och att utbetalningen av lånet kommer igång redan samma dag. På detta sätt kan man låna pengar få pengar samma dag, det vill säga få pengarna på kontot samma dag som man ansökt eller allra senast bankdagen efter.

Vilka långivare i Sverige erbjuder snabba privatlån?

Vart ska man vända sig när man är på jakt efter ett snabbt privatlån? Här nedan har vi listat olika långivare du kan vända dig till när du är letar snabba privatlån, det vill säga lån som snabbt betalas ut och där det ej krävs någon säkerhet.

Bank Norwegian erbjuder privatlån med mycket korta behandlingstider

Bank Norwegian
Lånebelopp: 5000-600000 kr
Löptid: 1-15 år
Ränta: 6,99% - 22,99%

Bank Norwegian vet att tid är pengar, detta är en långivare du kan vända dig till när du är på jakt efter ett privatlån snabbt. Hos Bank Norwegian får du alltid lånebesked omgående och en låneansökan tar inte mycket mer än ett par minuter att genomföra. Signera gör du med hjälp av ditt bankID.

Med ett snabbt privatlån från Spargo Finans får du utrymme i ekonomin att göra det du vill

Spargo Finans
Lånebelopp: 10000-150000 kr
Löptid: 12-120 månader
Ränta: 9,84–21,60%

Spargo Finans erbjuder otroligt snabba privatlån. Här hittar du lån på belopp mellan 10000-150000 kr och du kan välja en löptid på upp till 10 år. Denna långivare håller öppet måndag till fredag mellan kl. 08-18. Skickar man in sin ansökan under dessa timmar kan man, enligt infon på deras hemsida, räkna med att få lånebesked inom en timme.

Om Spargo Finans har vi hört mycket gott. Vi var i början av maj månad (år 2019) i kontakt med supporten på Spargo Finans och ställde frågan hur fort man kan räkna med att pengarna kommer in på kontot om man blir beviljad ett privatlån. Svaret vi fick var att om man signerar sitt låneavtal innan kl. 11 på en vardag kommer man ha pengarna på kontot samma dag mellan klockan 16-18. Givetvis förutsatt att kontouppgifterna man uppgett stämmer.

Vi passade också på att ställa frågan om det är viktigt att låntagaren har sitt bankkonto hos någon särskild bank för att pengarna från Spargo Finans ska komma in redan samma dag. Svaret vi fick på detta var att det spelar ingen roll vilken bank man har. Det enda viktiga är alltså att man ser till ansöka tidigt om man vill få in pengarna samma dag som man ansökt.

Hos Nordiclån får du pengarna insatta på ditt konto samma dag som lånet blir godkänt (eller allra senast vardagen efter)

Nordiclån
Lånebelopp: 10000-50000 kr
Löptid: 12-80 månader
Ränta: 7,92-21,60%

Nordiclån är en annan långivare vi gärna rekommenderar för alla på jakt efter ett snabbt privatlån. Nordiclån håller öppet Måndag till Fredag 08-18 (samma öppettider som Spargo Finans). Den som skickar in en låneansökan under dessa tider får oftast svar på ansökan redan inom en timme, annars vardagen efter. När man lånar hos Nordiclån behöver man inte vänta länge på pengarna, man kan få dem insatta på kontot samma dag som lånet blir godkänt eller senast vardagen efter.

Privatlån istället för snabblån

Ska man välja privatlån eller snabblån när man vill låna pengar samma dag, vad är skillnaden? Båda lånen vänder sig till privatpersoner och är lån utan krav på säkerhet. Det är lätt hänt att man känner sig frestad att ta ett snabblån när man behöver låna pengar snabbt.

Med ett snabblån får du ofta svar direkt och har pengarna på kontot inom en timme, ibland redan inom en kvart efter att din ansökan beviljats. Handläggningstiden för ett privatlån är något längre än så.

Ett privatlån är dock ett klart bättre alternativ än snabblån om man är i behov av ett stort lånebelopp och vill ha ett billigt lån. Den stora skillnaden är nämligen att privatlån nästan alltid kommer med en betydligt lägre årsränta än snabblån.