Svea Ekonomi erbjuder lån för alla behov och tillfälllen

Svea Ekonomi lån

Intresserad av att låna pengar hos Svea Ekonomi? Denna långivare erbjuder snabba och smidiga privatlån utan krav på säkerhet, men också bostadslån och så kallade skuldfinansieringslån. Någonting som skiljer Svea Ekonomi från andra stora långivare i Sverige är att det till exempel är möjligt att ansöka om lån även om man har en betalningsanmärkning och att det går att få amorteringsfria perioder på upp till 12 månader om man skulle ha behov av det.

Svea Ekonomi privatlån

Kan Svea Ekonomi privatlån vara något för dig? Hos Svea Ekonomi är det möjligt att ansöka om privatlån upp till 400 000 kr och du kan välja en återbetalningstid mellan 2 och 15 år. Ett privatlån är ett lån som går att använda till precis vad man vill. Dessa lån går att använda för att exempelvis finansiera en stor renovering i hemmet eller för att samla dyra lån och krediter för att minska månadskostnaden och få ordning på utgifterna.

Teckna lån hos Svea Ekonomi

Vilken ränta kan jag få hos Svea Ekonomi? Denna långivare tillämpar alltid individuell räntesättning på sina privatlån. Detta betyder att räntan du kommer att bli erbjuden bestäms utifrån vad kreditupplysningen visar. Räntorna på Svea Ekonomi privatlån ligger i dagsläget någonstans mellan 6,90 och 25,95%.