Zmarta förmedlar privatlån upp till 600 000 kr

Zmarta kan hjälpa dig hitta det billigaste privatlånet online

Hur fungerar Zmarta? Hos låneförmedlaren Zmarta kan du smidigt ansöka om privatlån mellan 5000 och 600 000 kr. Många vänder sig till denna låneförmedlare när det är dags att jämföra lån och man vill hitta det billigaste privatlånet online. Men det går också utmärkt att använda sig av Zmartas tjänster när man vill jämföra priset på försäkringar, el, kreditkort, mobil- och bredbandsabonnemang.

Zmarta privatlån

För att ansöka om ett privatlån via Zmarta måste man fylla i ett formulär där man anger vilket lånebelopp man önskar samt den önskade återbetalningstiden. Man måste också uppge sina personuppgifter i formuläret, inklusive namn, personnummer, adress och eventuellt andra uppgifter som kan vara relevanta för lånebeslutet.

Teckna enkelt lån med bra ränta och villkor via Zmarta

Efter att ansökan om privatlån klickats iväg görs en kreditupplysning hos UC för att bedöma din kreditvärdighet. Därefter startar Zmarta en förmedlingsprocess där de letar efter lämpliga banker och långivare som kan erbjuda dig ett lån med en konkurrenskraftig ränta och bra villkor, baserat på dina ekonomiska förutsättningar. Zmarta samarbetar med flera ledande långivarna på marknaden, vilket ökar chanserna för att du ska få det lån som passar dig bäst.

Frågor och svar om Zmarta

Kostar det verkligen ingenting att söka lån via Zmarta?
Nej, en låneförmedlare tar inte betalt av den som letar lån. Det är helt kostnadsfritt att använda sig av deras tjänster. Affärsmodellen bygger i stället på att låneförmedlarna får betalt av banken eller långivaren för förmedlade lån.

Vad kan jag låna till?
Du som lånar bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Många använder sig av en låneförmedlares tjänster när det är dags att låna till renovering. Det är också vanligt med privatlån när man vill låna till båt, bil eller husvagn utan vare sig kontantinsats eller säkerhet.

Hur snabbt betalas pengarna ut?
Räkna med att det tar cirka 1-5 bankdagar för pengarna att komma in ditt bankkonto från det att Zmarta eller banken mottagit din lånehandlingar.

Hur betalas pengarna ut?
När du väl har blivit beviljad lånet så har du möjlighet att välja hur du vill ta emot utbetalningen. Du kan välja att få lånet insatt direkt på ditt bankkonto eller få en utbetalningsavi skickad till dig. Oavsett vilket alternativ du väljer så garanteras du en smidig och säker hantering av utbetalningen.