Zmarta förmedlar privatlån upp till 600 000 kr

Zmarta kan hjälpa dig hitta det billigaste privatlånet online

Hur fungerar Zmarta? Hos låneförmedlaren Zmarta kan du smidigt ansöka om privatlån mellan 5000 och 600 000 kr. Många vänder sig till denna låneförmedlare när det är dags att jämföra lån och man vill försöka hitta det billigaste privatlånet online, men det går också utmärkt att använda sig av Zmartas tjänster när man vill jämföra pris på försäkringar, el, kreditkort samt mobil- och bredbandsabonnemang.

Zmarta privatlån

För att ansöka om ett privatlån via Zmarta måste man fylla i ett formulär där man anger vilket lånebelopp man önskar samt den önskade återbetalningstiden. Man måste också uppge sina personuppgifter i formuläret, inklusive namn, personnummer, adress och eventuellt andra uppgifter som kan vara relevanta för lånebeslutet.

Teckna lån med bra ränta och villkor via Zmarta

Efter att ansökan om privatlån klickats iväg görs en kreditupplysning hos UC och sedan börjar Zmarta leta långivare som kan tänka sig erbjuda ett lån med bra ränta utifrån låntagarens ekonomiska förutsättningar.

Frågor och svar om Zmarta

Kostar det verkligen ingenting att söka lån via Zmarta?
Nej, en låneförmedlare tar inte betalt av den som letar lån. Det är helt kostnadsfritt att använda sig av deras tjänster. Affärsmodellen bygger i stället på att låneförmedlarna får betalt av banken eller långivaren för förmedlade lån.

Vad kan jag låna till?
Du som lånar bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Många använder sig av en låneförmedlares tjänster när det är dags att låna till renovering. Det är också vanligt med privatlån när man vill låna till båt, bil eller husvagn utan vare sig kontantinsats eller säkerhet.

Hur snabbt betalas pengarna ut?
Räkna med att det tar cirka 1-5 bankdagar för pengarna att komma in ditt bankkonto från det att Zmarta eller banken mottagit din lånehandlingar.

Hur betalas pengarna ut?
Lånet sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom en utbetalningsavi.