Låna till båtköpet genom att teckna ett båtlån utan kontantinsats

Båtlån utan kontantinsats

Intresserad av att finansiera båtköpet med ett båtlån utan kontantinsats? Ett båtlån där man inte behöver ställa upp med en kontantinsats är vanligtvis detsamma som ett privatlån. Dessa snabba och smidiga lån erbjuds av en lång rad långivare och går idag att få på belopp upp till 600 000 kr.

Låna till båt utan kontantinsats hos Coop

✅ Hos Coop får du lånebesked direkt!
✅ Låna upp till 500 000 kr (utan säkerhet).
✅ Återbetalningstid upp till 15 år.
✅ Effektiv ränta mellan 3,76% - 10,36%.
✅ 0 kr i uppläggningsavgift.
✅ Du kan när som helst, utan extra kostnad, lösa ditt lån i förtid.

Jämför snabbt och tryggt

Om du letar båtlån utan kontantinsats och vill snabbt hitta billiga räntor är det ofta ett smart drag att vända sig till en låneförmedlare som specialiserat sig på privatlån. När du ansöker via en låneförmedlare kan du med endast 1 ansökan och 1 UC få flera låneerbjudanden att jämföra.

Jämför båtlån utan kontantinsats via Lendo

Kolla med Lendo, Sveriges idag största jämförelsetjänst för lån, när du är på jakt efter ett båtlån utan kontantinsats. När du skickar en låneförfrågan genom Lendo kan du få svar från upp till 40 olika banker och långivare. Att fylla i en ansökan digitalt på Lendos hemsida tar inte mer än 2 minuter och oftast får du ett eller flera svar redan inom 1 minut från det att du klickat på ansök knappen. En låneansökan (låneförfrågan) via Lendo kostar inget och du förbinder dig inte till någonting.

Hur stort båtlån utan kontantinsats kan jag teckna?

Som vi tidigare nämnt i denna artikel är ett båtlån utan kontantinsats oftast detsamma som ett privatlån utan krav på säkerhet eller pant.

Det finns idag flera banker och andra långivare på den svenska lånemarknaden som erbjuder privatlån på belopp upp till 600 000 kr. Detta är också maxbeloppet du kan fylla i om du tänkt skicka en ansökan via låneförmedlaren Lendo.

När en långivare ska bestämma om en inskickad ansökan ska godkännas eller inte kikar långivaren bland annat på din inkomst, betalningsförmåga och kreditvärdighet. Det är alltid en stor fördel om du är fri från betalningsanmärkningar.

Hur lång återbetalningstid går det att få på ett båtlån?

Om ditt båtlån är ett privatlån utan krav på säkerhet eller pant (med andra ord ett båtlån som inte kräver någon kontantinsats) går det vanligtvis att få en mycket lång återbetalningstid om du så önskar.

Ansöker du till exempel via låneförmedlaren Lendo, en av de ledande i branschen, kan du i samband med att du fyller i en ansökan välja en återbetalningstid på upp till 15 år.

Någonting bra att komma ihåg dock är att det totala beloppet att återbetala kommer att stiga ju längre återbetalningstid du väljer eftersom du kommer behöva betala ränta på lånet.