Om du har flera dyra lån är det en bra idé att samla alla dessa till ett enda lån med bättre ränta och villkor än vad du har idag

Samla lån och krediter

Vill du samla lån och krediter för att minska dina kostnader? Att samla lån och krediter innebär att man tar ett nytt lån, ett så kallat samlingslån (eller ihopbakningslån, skuldfinansieringslån, omstartslån) för att betala bort mindre lån och krediter. De största fördelarna med att samla lån är att det blir billigare i längden och att du får en lägre månadskostnad på ditt samlade lånebelopp. Detta är möjligt då snitträntan på ett stort lån vanligtvis är bra mycket lägre än på smålån och krediter.

Någonting annat många människor uppskattar med att samla lån är att man får en mycket bättre överblick över sin ekonomi när man bara har ett lån att fokusera på i stället för flera mindre lån och krediter som är utspridda hos olika banker och kreditgivare.

Samla lån och krediter hos Bynk

✅ Samla lån upp till 300 000 kr, utan krav på säkerhet.
✅ Hos Bynk får du lånebesked direkt!
✅ Ränta från 3.95% till 19,95%
✅ Du kan själv ändra din månadskostnad.
✅ Du kan utöka ditt lån vid behov.
✅ Upp till fyra betalfria månader varje år.

Ta hjälp av en låneförmedlare när du känner att det är dags att samla alla lån och krediter på ett ställe

Hjälp med att samla lån

Behöver du hjälp att samla lån? Många människor tar idag hjälp av en låneförmedlare när det är dags att samla alla lån och man vill enkelt och smidigt hitta den bästa räntan och villkoren på det nya samlingslånet.

Advisa
Åldersgräns:18 år eller äldre
Lånebelopp:5 000 - 600 000 kr
Låneperiod:1 - 15 år
Ränta:2,95 - 29,90%
Uppl-avg:0 - 995 kr
Betalningsanm. ok:Ja
Lendo
Åldersgräns:18 år eller äldre
Lånebelopp:10 000 - 600 000 kr
Låneperiod:1 - 15 år
Ränta:2,95 - 29,95%
Uppl-avg:0 - 995 kr
Betalningsanm. ok:Ja
Genom att samla alla lån och krediter i ett nytt lån med lägre ränta, så kan du få pengar över till annat

Ansökan om att samla lån är helt kostnadsfri och inte bindande

Samla alla lån på ett ställe via låneförmedlare. En ansökan om att samla lån via låneförmedlare är alltid kostnadsfri och inte på något sätt bindande. Detta betyder att det är helt okej att skicka iväg en ansökan även om man bara är nyfiken på att se vilken ränta och lånevillkor man kommer att bli erbjuden.

Samla lån och krediter via Advisa

Via låneförmedlaren Advisa kan du genom en enkel och smidig ansökan få låneerbjudanden från ett stort antal ledande banker och andra långivare.

Det är otroligt enkelt att komma igång med en ansökan hos Advisa. Du börjar med att fylla i en ansökan om nytt lån där lånesumman ska motsvara totalbeloppet på dina nuvarande lån och krediter du vill lösa in (viktigt: glöm ej att ange lånesyfte 'Lösa befintliga lån').

Efter att du klickat iväg din ansökan om att samla lån brukar det inte ta många minuter innan du får dina första låneerbjudanden. Advisa brukar dock rekommendera att man väntar i upp till 24 timmar innan man bestämmer sig för var man ska samla sina lån. Detta för att man vill ge även de lite mer långsamma bankerna och långivarna möjlighet att komma med sina bästa låneerbjudanden.

Efter att din ansökan är helt färdigbehandlad kan du enkelt och smidigt jämföra alla erbjudanden du fått för att sedan välja låneerbjudandet med lägst ränta eller bästa villkoren som passar just dig.

Samla lån med medsökande och bli erbjuden lägre ränta

Samla lån med medsökande

Samla lån tillsammans med medsökande och öka dina chanser att få lånet beviljat. Om du tidigare fått avslag på en låneansökan om att samla lån kan det vara en bra idé att prova ansöka tillsammans med en annan person. Det kan vara exempelvis en partner, sambo, släkting eller nära vän. Det viktiga är att denna person har en inkomst och ordnad ekonomi.

När du ansöker om att samla lån med medsökande innebär det att ni båda två är ansvariga för att lånet blir återbetalt. Detta betyder minskad risk för banken eller långivaren och kan öka dina chanser stort att få lånet godkänt. Att ha en medsökande öppnar också upp möjligheterna till bättre ränta och lånevillkor. Särskilt på samlingslån där räntan är rörlig och alltid sätts individuellt.