Reselån - Låna pengar till resa

Reselån - Låna till resa

På jakt efter ett reselån? Det finns flera tillfällen då det kan uppstå ett behov av att snabbt och smidigt kunna låna till en resa. Det mest klassiska exemplet är kanske när man sitter och slösurfar på internet och ett fantastiskt kanonerbjudande på en resa plötsligt dyker upp. Ett erbjudande som man vet är alldeles för bra för att missa. Det stora problemet är dock att det fortfarande är en bra bit kvar, i värsta fall veckor, tills lönen trillar in. Då kan det vara ett utmärkt läge att låna till resan, man tar ett så kallat reselån.

Credway

Låna till resa snabbt och enkelt hos Credway:

✅ Hos Credway kan du låna upp till 30000 kr till drömresan och du får lånebesked direkt!
✅ Månadsräntan för samtliga lån är 2,17 % (effektiv årsränta 29,33 %).
✅ Inga dolda avgifter (inga uppläggningsavgifter, årsavgifter eller aviavgifter).
✅ Låna pengar utan UC (Credway tar ingen UC i samband med ansökan).
✅ Credway överför pengarna direkt (pengarna på kontot inom en timme, samma dag eller senast nästa bankdag).

Med ett reselån slipper du utdragna ansökningsprocesser

Vad är ett reselån?

Vad är egentligen ett reselån? Ett reselån är ett uttryck som ofta används för att beskriva privatlån eller konsumtionslån där syftet är att finansiera en resa. Dessa lån är utan säkerhet, det vill du säga du behöver inte lägga någonting av värde, exempelvis en bostad eller bil, i pant för att bli beviljad ett reselån.

Någonting många uppskattar med dessa lån är att man slipper utdragna ansökningsprocesser. Flera av företagen som specialiserat sig på att erbjuda privatlån svarar vanligtvis på din låneansökan redan inom en timme. Blir du beviljad ett lån kan det hända att du får in pengarna på ditt bankkonto redan inom ett par dygn från det att du klickat iväg din ansökan.

Lånebeloppen på dessa snabba och smidiga lån varierar stort. Ett reselån kan vara på allt från ett par tusen kronor upp till en halv miljon eller mer.

Låna till resan snabbt och smidigt hos Bank Norwegian

Att det finns ett populärt flygbolag som heter Norwegian känner de flesta till, men visste du att Norwegian även finns som bank? Norska Bank Norwegian startade sin verksamhet i Sverige år 2013 och har kommit att bli mycket populär bland låntagare som vill låna pengar snabbt och enkelt utan att betala för mycket i ränta.

Någonting många gillar och uppskattar med Bank Norwegians privatlån är att man får omedelbart svar på sin ansökan. Det är också otroligt smidigt att hela låneprocessen från ansökan fram till utbetalning kan skötas online så länge man har ett bankID.

Om du behöver låna pengar för att komma ett steg närmare drömresan du länge drömt om så kan ett privatlån vara ett alternativ

Jämför reselån - Hitta bästa reselånet för dig!

Var hittar jag bästa reselånet? Det kan löna sig stort att använda sig av en låneförmedlare när man är på jakt efter ett nytt reselån. Genom en enda ansökan kan du helt kostnadsfritt och utan vidare förpliktelser få låneförslag från upp till 30 olika banker och kreditgivare. En låneförmedlare gör det verkligen lätt för dig att hitta ett bra reselån med låg ränta och schyssta villkor.

Hitta ett bra reselån med låg ränta och bra villkor genom Lendo

Låneförmedlaren Lendo jämför små och stora reselån. Här kan du smidigt och helt kostnadsfritt ansöka om lån mellan 10000 och 500 000 kr. Detta betyder att Lendo kan hjälpa dig att hitta ett bra lån med låg ränta och schyssta villkor oavsett om du ska iväg på en kort finlandskryssning eller en lyxig drömsemester i paradiset.

Kort om låneförmedlaren Lendo:

✅ Lätt och okomplicerad ansökningsprocess. Att fylla i ansökan om lån hos Lendo tar max ett par minuter av din tid.
✅ Du kan smidigt jämföra lån från 10000 kr och uppåt.
✅ Lendo jämför över 30 banker och långivare när du vill låna pengar till en resa.
✅ Endast en kreditupplysning tas hos Upplysningscentralen (UC).
✅ Du är välkommen att ansöka trots betalningsanmärkningar. Lendo låter inte anmärkningar stå i vägen för din resa. Du får dock inte ha några obetalda skulder hos Kronofogden.

Genom Lendo lånar du till resan tryggt och säkert. Alla banker och långivare som denna låneförmedlare samarbetar med står under Finansinspektionens tillsyn.

Att åka iväg på en utlandsresa till en exotisk destination där det finns härliga stränder och gott om sol, det är något de allra flesta verkligen ser fram emot

Tänk på detta innan du lånar till resan

Låna ansvarsfullt - Räkna ut vad du har råd med varje månad! Att det idag går att låna pengar till det mesta, inklusive resor och upplevelser, är rätt fantastiskt men det är samtidigt viktigt att man lånar ansvarsfullt och inte försätter sig i en situation där man inte kan betala tillbaka sitt lån.

Det första du bör göra innan du tar ett lån till en resa är att noggrant räkna ut vad du faktiskt har råd med varje månad. Försök att sätta ett maxtak för vad din månadsbudget kan klara av redan innan du börjar planera din resa. Annars är det tyvärr lätt hänt att drömmarna tar över. Detta kan leda till att man blir ivrig att låna mer pengar än vad man egentligen behöver.