Jämför lån och olika privatekonomiska tjänster med hjälp av Compricer

Compricer hjälper dig att hitta ett bra lån

Genom Compricer kan du jämföra lån och en stor mängd olika privatekonomiska tjänster. Här kan du helt kostnadsfritt jämföra bl.a räntor på privatlån och kostnader för försäkringar och abonnemang. Hittar du någonting som känns fördelaktigt och intressant så kan Compricer ofta också hjälpa till med bytet.

Compricer privatlån

Hitta billiga lån med låg ränta snabbt och smidigt med hjälp av Compricers populära jämförelsetjänst. Att jämföra räntor och avgifter på privatlån via Compricer är helt kostnadsfritt och du binder dig inte till någonting. Just nu kan du jämföra räntor på lånebelopp upp till 600 000 kr.

Hitta bästa räntan för dig via låneförmedlaren Compricer

Det brukar inte ta särskilt lång tid att fylla i en ansökan om privatlån hos Compricer, räkna med att detta tar cirka 2 minuter av din tid. Efter att detta är klart brukar man inte behöva vänta mer än 5 minuter innan de första svaren från olika långivare börjar trilla in. Hur lång tid det tar innan du fått in alla dina svar kan variera stort, men rent allmänt kan man säga att det sällan tar mer än 24 timmar för att en ansökan via Compricer ska bli färdigbehandlad.

Spara pengar genom att baka ihop dina lån till ett billigare lån

Känner du att dina smålån och krediter blivit en stor kostnad? Då är det troligtvis dags att kolla om du ska baka ihop lånen. Det lönar sig ofta att baka ihop lån flera lån till ett. Att baka ihop flera lån och krediter till ett större och billigare lån är någonting du kan få hjälp med genom Compricer.

Låneförmedlaren Compricer hjälper dig gärna att snabbt och enkelt få ut en låneansökan till ett stort antal banker and andra ledande långivare som är kända för att kunna erbjuda billiga hopbakslån.

För att baka ihop dina dyra lån till ett billigare lån ansöker du om ett hopbakslån som är lika stort som den totala summan av dina nuvarande lån, krediter och annat du vill bli av med.

Får du ett bra erbjudande genom Compricer som du känner dig nöjd med och vill teckna brukar det vanligtvis inte ta mer än 1-3 arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt bankkonto. Du kan sedan använda det nya lånet du tecknat för att lösa dina gamla lån. Svårare än så behöver det inte vara.

Vilka banker i Sverige samarbetar Compricer med?

Många är nyfikna på vilka banker Compricer samarbetar med. Låneförmedlaren Compricer har ett samarbete (år 2021) med bland annat följande banker och kreditinstitut: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Euroloan, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Lendify, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax, Resurs Bank, Santander, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.